Energy@Work

Energy Days

Op zoek naar een extra power boost voor een offsite meeting, een teambuildingsdag of jaarlijkse incentive?
Met onze Energy Days geef je een onvergetelijke en unieke extra dimensie aan jouw event. Tennissen met Kim Clijsters, fietsen met Sven Nys of andere toprenners,… het is allemaal mogelijk. Ook een workshop met een van onze topsprekers behoort tot de mogelijkheden.

Contacteer ons via info@energylab.be en we werken graag een voorstel op maat voor je uit!

Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor heel uw team!

Wat dacht u van een voormiddag vergaderen in het unieke kader van de Kim Clijsters Sports and Health Club? Na een gezonde lunch gaat u sportief aan de slag: we meten het fitheidsniveau van uw team en we werken aan de teamspirit via een sessie cardiotennis (toegankelijk voor iedereen, ook voor wie niet kan tennissen). In optie kunt u ook een balletje slaan met Kim Clijsters. 

We testen uw volledige team op verschillende punten en iedereen gaat naar huis met persoonlijke aanbevelingen en oefeningen. Per halve dag kunnen we 24 personen testen.

Onderdelen van de fitheidstest zijn lenigheid, kracht, uithouding en levensstijl. 

"I know that you need to keep working hard, no matter which victory, next match you might lose again"

Kim Clijsters

Hoe fit is jouw team?

Link uw offsite meeting aan een fitheidstest in Energy Lab Gent, gelegen in de Ghelamco Arena. We reserveren een vergaderzaal en zorgen voor de nodige catering indien u kiest voor een volledige dag.

We testen uw volledige team op verschillende punten en iedereen gaat naar huis met persoonlijke aanbevelingen en oefeningen. Deze formule kan zowel voor een hele als voor een halve dag gereserveerd worden. Per halve dag kunnen we 24 personen testen.

Onderdelen van de fitheidstest zijn lenigheid, kracht, uithouding, levensstijl en analyse van de lichaamssamenstelling met een DXA scan. 

Geef jouw offsite meeting een extra power boost in het gloednieuwe Sven Nys Cycling Center

Wat dacht u van een voormiddag vergaderen in het unieke kader van het gloednieuwe Sven Nys Cycling Center? Na een gezonde lunch gaat u sportief aan de slag: fietsen met Sven Nys, een introductie tot offroad biking, fitheidstests of een workshop met een van onze topsprekers, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Contacteer ons voor meer informatie op info@energylab.be 

Energy@Work

Hoe fit zijn jouw medewerkers?

Fitheidstestdag

Hoe fit zijn jouw medewerkers? Ontdek wat een fitheidstestdag voor jouw bedrijf kan betekenen. Stel zelf jouw eigen programma samen aan de hand van sportieve activiteiten, workshops, aanwezigheid van bekende sporters zoals Sven Nys, Kim Clijsters, Evy Gruyaert, Evi Van Acker, etc. 

Fitheidstest bij Energy Lab

Interesse in Energy Days? Contacteer ons!