Energy@Work

Partners

Energy Lab kan steunen op volgende partners om haar aanbod aan te vullen en te vervolledigen. Energy Lab streeft ernaar een totaaloplossing te bieden aan bedrijven, en zoekt hiervoor actief naar partners die de missie van Energy Lab "iedereen in beweging brengen" ondersteunen. Elke partner opereert vanuit eigen expertise, en stemt samen met Energy Lab een aanbod op maat samen voor de betrokken klant. 

Energy Lab en Better Minds at Work gaan samenwerken voor meer gezonde bedrijven

De veerkracht van geest en lichaam hangen nauw met elkaar samen en beïnvloeden elkaar voortdurend. Zonder een gezonde geest, geen gezond lichaam en vica versa. 

Daarom bundelen Better Minds at Work en Energy Lab de krachten in een partnership dat het psychosociaal welzijn op het werk koppelt aan fysieke gezondheid en beweging. Want net die combinatie van fysieke én mentale gezondheid is een vruchtbare bodem voor een betere productiviteit. Bovendien zorgt het voor (nog) meer plezier in het werk. 

De samenwerking tussen Better Minds at Work en Energy Lab lag voor de hand; beide bedrijven delen dezelfde waarden. Ze hebben elk een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, gebaseerd op gedegen onderzoek. Ze werken met experten die een jarenlange ervaring op hun conto hebben staan. En beide vertrekken ze van een originele en inspirerende insteek die niet alleen positief, maar ook motiverend werkt. Voor zowel Energy Lab als Better Minds at Work staan optimisme en een duurzaam resultaat dan ook centraal. 

Kristof De Smet, CEO Energy Lab:

"Vandaag werken we in een aantal bedrijven al samen met Better Minds at Work. Een structureel partnership is dan ook een logische stap, aangezien meer en meer bedrijven op zoek zijn naar een totaalaanpak inzake wellbeing van hun medewerkers. Een partnership laat ons ook toe om nog beter en sneller in te spelen op nieuwe vragen vanuit de bedrijven. Zo lanceren we binnenkort onze eerste gezamenlijke inspiratiemidweek voor bedrijfsleiders en werken we ook aan een individueel begeleidingspakket voor topmanagers die zowel fysiek als mentaal in topconditie moeten zijn."

Elke Geraerts, zaakvoerster Better Minds at Work:

"De ervaring van onze klanten zal zijn dat we samen één aanspreekpunt vormen, en dat we samen de helikopterview behouden, om veerkracht op de werkvloer zo optimaal mogelijk te stimuleren, via lichaam en mindset. Pia en ik kijken er ontzettend naar uit om samen met Energy Lab overkoepelende projecten aan te bieden aan onze klant, met als uiteindelijk doel een impact te hebben op het welzijn van elke medewerker."

www.bettermindsatwork.be