bulletbulletbulletPage 1clipboardfFill 1google-plusShapesocial-linkedinbulletselectFill 1Shapeyoutube

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Samen met Better Minds at Work voor meer gezonde bedrijven

Corporate Wellbeing

Energy Lab en Better Minds at Work gaan samenwerken voor meer gezonde bedrijven. De veerkracht van geest en lichaam hangen nauw met elkaar samen en beïnvloeden elkaar voortdurend. Zonder een gezonde geest, geen gezond lichaam en vica versa.

Energy Lab en Better Minds at Work gaan samenwerken voor meer gezonde bedrijven.

De veerkracht van geest en lichaam hangen nauw met elkaar samen en beïnvloeden elkaar voortdurend. Zonder een gezonde geest, geen gezond lichaam en vica versa. 

Daarom bundelen Better Minds at Work en Energy Lab de krachten in een partnership dat het psychosociaal welzijn op het werk koppelt aan fysieke gezondheid en beweging. Want net die combinatie van fysieke én mentale gezondheid is een vruchtbare bodem voor een betere productiviteit. Bovendien zorgt het voor (nog) meer plezier in het werk. 

De samenwerking tussen Better Minds at Work en Energy Lab lag voor de hand; beide bedrijven delen dezelfde waarden. Ze hebben elk een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, gebaseerd op gedegen onderzoek. Ze werken met experten die een jarenlange ervaring op hun conto hebben staan. En beide vertrekken ze van een originele en inspirerende insteek die niet alleen positief, maar ook motiverend werkt. Voor zowel Energy Lab als Better Minds at Work staan optimisme en een duurzaam resultaat dan ook centraal. 

Meer info via www.bettermindsatwork.com

"Vandaag werken we in een aantal bedrijven al samen met Better Minds at Work. Een structureel partnership is dan ook een logische stap, aangezien meer en meer bedrijven op zoek zijn naar een totaalaanpak inzake wellbeing van hun medewerkers. Een partnership laat ons ook toe om nog beter en sneller in te spelen op nieuwe vragen vanuit de bedrijven. Zo lanceren we binnenkort onze eerste gezamenlijke inspiratiemidweek voor bedrijfsleiders en werken we ook aan een individueel begeleidingspakket voor topmanagers die zowel fysiek als mentaal in topconditie moeten zijn."Kristof De Smet - CEO Energy Lab

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006822