Energy Lab wil iedereen motiveren om bewust te kiezen voor een gezonde, actieve en fitte levensstijl. We helpen jou om meer en beter te bewegen, en ook mentaal sterk in het leven te staan.


Energy Lab biedt professionele testing & coaching in haar sportlabo's en via apps zoals Start 2 Run, Hardlopen met Evy en Yoga met Evy.

Via haar corporate wellbeing services helpt Energy Lab bedrijven om een geïntegreerd en duurzaam gezondheidsbeleid uit te bouwen, ondersteund door unieke online en offline activaties, interactieve workshops, inspirerende keynotes en gevarieerde sport events.

Testing & Coaching

De sport- en voedingscoaches van Energy Lab bekijken samen met jou hoe jij je sportieve grenzen kan verleggen. Laat je testen en begeleiden in één van onze labo's en ontdek hoe jij het maximale uit je prestaties kan halen.

Corporate wellbeing

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers optimaal kunnen presteren? Een uitdagende opdracht! Energy Lab beschikt over de juiste kennis en expertise om bedrijven te helpen een duurzaam wellbeing beleid uit te werken en te integreren.

Lees onze fitheidstips

Blog
Top