Naar de top met de fitte werknemers van Accenture

Accenture hecht veel belang aan gezonde werknemers die zich goed voelen in hun vel. Een klim naar de top van de Passo Dello Stelvio wordt dé afsluiter van een sportief 2018!

Accenture is een internationaal consultancy bedrijf dat diensten biedt voor management, technologie en outsourcing. Als bedrijf hechten ze veel belang aan fitte werknemers die zich goed voelen in hun vel. Daarom zag het Fit At Work programma het levenslicht in 2016.

De medewerkers uit de vestigingen in België en Luxemburg worden hierbij gestimuleerd om gezonder te gaan leven. Dit gebeurt aan de hand van voedingstips, trainingsschema’s en activity tracking via een digitaal platform. Geregeld worden er workshops georganiseerd rond gezond eten en de medewerkers krijgen de kans om met hun collega’s deel te nemen aan heel wat sportieve evenementen voor alle niveaus. Vandaag bestaat de Fit At Work community van Accenture uit meer dan 1300 sportieve leden!

Elk Fit At Work jaar wordt afgesloten met een sportieve apotheose in groep. In 2016 en 2017 was dat de Poco Loco Triathlon in Roeselare (bekijk de video) en vorig jaar legden de medewerkers samen 250.000 km af - al zwemmend, fietsend, wandelend en lopend – om geld in te zamelen voor micro-ondernemers wereldwijd.

Share on Facebook
Top