Welzijn in coronaproof jasje voor G4S

Het draait allemaal om het aanpassen aan een nieuwe manier van leven en werken, een nieuwe manier van welzijn. Ondanks dat we het hoofd moeten bieden aan een wereldwijde pandemie, geloven we dat lichamelijk en geestelijk welzijn belangrijker dan ooit is geworden. Met onze coronaproof welzijnstrajecten hebben we onze klanten laten zien dat deze items op een creatieve manier aangepakt kunnen worden.

Welzijn in coronaproof jasje

G4S Belgium, het grootste ge├»ntegreerde beveiligingsbedrijf ter wereld, zette tijdens de pandemie zijn vitaliteitsprogramma Vitality for You (V4You) op maat voort. Het ambassadeursprogramma, dat bestaat uit 40 G4S-medewerkers, ook wel G4S Stars genoemd, voltooide nog altijd hun unieke coachingtraject gedurende 6 maanden met als uiteindelijk doel het voltooien van een kwarttriatlon. 

Exclusieve triatlon op maat van het bedrijf 

Normaal hadden ze zich voorbereid op de kwarttriatlon van Antwerpen, maar grootschalige live-evenementen werden geschrapt vanwege covid. Energy Lab zorgde echter voor een coronaproof setting en decor voor een exclusieve G4S-triatlon in Averbode in september 2020, die alle medewerkers met succes hebben afgerond. Bekijk de aftermovie van dit fantastische evenement!

Share on Facebook
Top