Energy Lab uses cookies to make your browsing experience on this site easier (language, ...).

Menu

Company Scan

L1007447

We take a survey in order to find out what your company's employees are concerned with in terms of vitality and health. Using the results, we get to work and develop a tailor-made corporate well-being programme.

Hoe is het gesteld met de fitheid van mijn bedrijf? Wat zijn de sterke punten van je wellbeing beleid? We onderzoeken wat de medewerkers van jullie bedrijf bezighoudt op vlak van vitaliteit en gezondheid. We peilen hierbij naar antwoorden op vlak van fysieke en mentale fitheid, voeding en motiverende factoren om de slaagkansen van een wellbeing campagne te verhogen.

L1007473
  • Vragenlijst: aan de hand van een survey brengen we een algemeen profiel van de medewerkers in kaart. Specifiek kijken we hoe het gesteld is met de fysieke gezondheid van iedereen. Daarnaast bevragen we ook de voedingsgewoontes en kijken we hoe het gesteld is met het mentale welbevinden.  
  • Interviews met leden van het management & werknemers om inzicht te krijgen in de coporate identity en de reeds bestaande initiatieven op corporate wellbeing vlak. We gaan op zoek naar wat de mensen echt willen en hoe dit in een relevant project voor hen kan worden aangeboden.
  • Via een bezoek op de werkvloer krijgen we inzicht in bedrijfsspecifieke mogelijkheden en aandachtspunten op de werkplek.
  • Als slot van deze ideation komen we tot een conclusie over de inhoud van een mogelijk employee engagement programma en bespreken we de mogelijke impact via een duidelijke presentatie / verslag.
Resultaat

Curious how your company could leverage corporate well-being?

Get in touch
L1006276