Harlopen met Evy Gruyaert (NL)

Merken

Hardlopen met Evy is een running app voor je smartphone. Ren op de melodie├źn van je favoriete muziek en word tijdens je trainingssessies persoonlijk begeleid en gemotiveerd door Evy Gruyaert. De app biedt zowel loopplannen die je voorbereiden op je eerste 5 km-run als plannen voor meer geavanceerde hardloopdoelen.

Evy zorgt in de Hardlopen met Evy app voor de juiste trainingsinstructies op het juiste moment. Doorheen de trainingen, die doorspekt zijn met haar ondertussen wereldberoemde aanmoedigingen, geeft ze ook de nodige trainingstips. De kans is trouwens groot dat je daarbij persoonlijk aangesproken wordt, want speciaal voor deze app heeft Evy de 1.000 populairste voornamen ingesproken.

Naast het populaire schema voor beginnende lopers bevat de app ook schema's voor 10 km, 10 miles, halve marathon en marathon. De loper kan er voorts ook allerlei informatie vinden over training, materiaal, blessures, voeding, verzorging, enzovoort.

Een groot voordeel aan de app, die opvallend eenvoudig te bedienen is, is dat ze gekoppeld is aan GPS. Hierdoor vertelt Evy je tijdens de training hoever je al gelopen hebt, wat je gemiddelde snelheid is en hoeveel kilocalorie├źn je al hebt verbrand. Om nog gerichter te kunnen trainen is er ook de mogelijkheid om je optimale hartslagzones te laten berekenen. Evy vertelt je tijdens de training dan aan welke hartslag je moet trainen. 

Bovendien kan je met de Hardlopen met Evy app je eigen favoriete muziekplaylist samenstellen en afspelen tijdens het lopen. Nadat je je training hebt afgewerkt, wordt alles bijgehouden in een persoonlijk trainingsdagboek. Die resultaten kan je indien gewenst ook delen op Facebook en Twitter.

Vernieuwde app in 2020

Dit jaar heeft de app een hele metamorfose ondergaan: technische optimalisaties, een nieuwe abonnementsformule en dat alles in een nieuw, fris ogend jasje! Hier vind je alle informatie over de vernieuwde app.

Share on Facebook

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?


Neem contact op
Top