Jij bent de ster op het veld. Samen met Guga & friends.

Vanaf vandaag tot en met eind september kan je samen met komiek en stemmenimitator Guga Baúl 4 buitengewone NN GugaRuns lopen.

Je loopt 5 of 10 kilometer via de MyTrace app en start je loopsessie waar jij dat wilt. Tijdens je run hoor je hilarische commentaren en krijg je aanmoedigingen van je idolen uit het topsportmilieu, de legendes van de Vlaamse muziek en de lifestyle goeroes uit de fashion en foodwereld. 

Om helemaal in de sfeer te komen van het Europees Kampioenschap voetbal, nodigt Guga Baúl je uit om een loopje te doen aan de zijde van onder meer Romelu Lukaku en Eden Hazard. Terwijl jij je focust op het afwerken van je 5 of 10K, moedigen de Rode Duivels je aan langs de zijlijn. De supportersrollen draaien zich even om, maar het blijft tous ensemble!

Sport, muziek en fashion  

Van het EK maakt Guga de trip naar Frankrijk in le Tour de Guga Run, waar wielergoden zoals Wouter Van Aert en Mathieu van der Poel zich opmaken voor opnieuw een spetterende Tour de France. Of je loopt – sinds lang – nog eens door de festivalweide: in de Knaldrang Run hoor je de krakers uit de Vlaamse muziekwereld, van Raymond van het Groenewoud tot Tourist LeMC.    Misschien mag het net dat tikkeltje chiquer zijn? De Lifestyle Run rolt de rode loper voor je uit in de food & fashionwereld. Lifestyle wizards zoals Sergio Herman, Jani Kazaltzis en Bart Appeltans klappen uit de biecht in deze run van 5 of 10 km. Get going! 

Verdien je inschrijving terug  

Een ticket voor een van deze vier GugaRuns heb je al voor € 6. Dankzij de partnervoordelen bij Collect&Go en Runners’ Lab kun je je inschrijvingsgeld ook terugverdienen. Bestel je run via Letsmove.com of via de MyTrace app en ontdek welke voordelen je geniet bovenop je deelname.    

Deelnemen als bedrijf?  

Wil je als bedrijf je medewerkers gratis laten deelnemen? Contacteer ons en boek een van onze voordeelformules voor bedrijven. 


Alles over de NN GugaRuns op www.gugarun.be

Share on Facebook

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?


Neem contact op
Top