Motiveer je mensen met een MyTrace run of walk

Je wilt geëngageerde, gemotiveerde en gezonde medewerkers? En je ambieert een sociaal en sportief bindmiddel om je bedrijf een boost te geven tijdens een periode waarin we allen gescheiden leven én werken? Organiseer een virtuele run of walk op maat van jouw bedrijf of organisatie met MyTrace en activeer je personeel!

De MyTrace app creëert een unieke beleving, op maat van jouw organisatie. We zetten een loop- of wandelevent voor je bedrijf op waarbij het startschot klinkt waar iedereen dat zelf wil. Met leuke audioberichten, muziek en updates over je huidige positie in de run zorgt de app voor een extra stimulans en competitie binnen het team.

MyTrace in actie

Perfect om de teamgeest een opkikker te geven. Inspireer daarom je medewerkers met de virtuele run of walk: iedereen loopt of wandelt samen 5 of 10 km en ontvangt onderweg gepersonaliseerde boodschappen. Hier kun je terugblikken op de afgelopen periode en tegelijkertijd de toekomstplannen belichten. Wie de virtuele meet haalt, kan een selfie maken om deze te plaatsen op social media.

Success Story Deloitte

556 Deloitters en familie leden namen deel aan hun "Give Your Energy" challenge via onze innovatieve MyTrace app. Tijdens het wandelen en lopen van in totaal 3470 km, konden ze luisteren naar audio berichten van hun collega's en hun CEO.

Deloitte's Give Your Energy challenge

Boek je een run of walk via MyTrace, dan nemen wij de ontwikkeling van het storyboard en testing voor onze rekening en ondersteunen we je bij de rollout van het event. Contacteer ons via info@energylab.be en ontdek de MyTrace mogelijkheden.

Share on Facebook

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?


Neem contact op
Top