Start 2 Run met Evy Gruyaert

Merken

Start 2 Run met Evy is een running app voor je smartphone. Ren op de melodie├źn van je favoriete muziek en word tijdens je trainingssessies persoonlijk begeleid en gemotiveerd door Evy Gruyaert. De app biedt zowel loopplannen die je voorbereiden op je eerste 5 km-run als plannen voor meer geavanceerde hardloopdoelen.


Evy zorgt in de Start 2 Run app voor de juiste trainingsinstructies op het juiste moment. Doorheen de trainingen, die doorspekt zijn met haar ondertussen wereldberoemde aanmoedigingen, geeft ze ook de nodige trainingstips. De kans is trouwens groot dat je daarbij persoonlijk aangesproken wordt, want speciaal voor deze app heeft Evy de 1.000 populairste voornamen ingesproken.

Naast het populaire Start 2 Run schema bevat de app ook schema's voor 10 km, 10 miles, halve marathon en marathon. Tips en advies over training, materiaal, blessures, voeding en verzorging vindt de loper voortaan in de Start 2 Run club op www.start2run.be . De club bevat ook tal van voordelen exclusief voor Start 2 Runners, en haalbare uitdagingen waarin maandelijks prijzen te winnen zijn.

Een groot voordeel aan de app, die opvallend eenvoudig te bedienen is, is dat ze gekoppeld is aan GPS. Hierdoor vertelt Evy je tijdens de training hoever je al gelopen hebt, wat je gemiddelde snelheid is en hoeveel kilocalorie├źn je al hebt verbrand. Om nog gerichter te kunnen trainen is er ook de mogelijkheid om je optimale hartslagzones te laten berekenen. Evy vertelt je tijdens de training dan aan welke hartslag je moet trainen. 

Bovendien kan je via de Spotify account een afspeellijst selecteren die afgestemd is op jouw loopritme, deze muzieklijsten worden regelmatig van nieuwe muziek voorzien. Nadat je je training hebt afgewerkt, wordt alles bijgehouden in een persoonlijk trainingsdagboek. Die resultaten kan je gemakkelijk delen op alle sociale kanalen, en zo extra aanmoedigingen krijgen van je vrienden. 

Vernieuwde app in 2020

In 2020 heeft de app een hele metamorfose ondergaan: technische optimalisaties, een nieuwe abonnementsformule en dat alles in een nieuw, fris ogend jasje! Hier vind je alle informatie over de vernieuwde app.

Share on Facebook

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?


Neem contact op
Top