Zo lieten we meer dan duizend werknemers gezonder leven

Client cases

Hoe zorg je ervoor dat duizenden werknemers van een multinational gezonder in het leven staan? Die uitdaging gingen we samen met Deloitte aan!

Mensen energie geven om er tegenaan te gaan

Deloitte is een van de grootste internationale organisaties op het gebied van financiële en zakelijke dienstverlening. Wij spoorden hun medewerkers aan om nog gezonder te leven en bewegen, los van hun huidige fysieke niveau. Ons doel? Mensen de energie geven die ze nodig hebben om er volledig tegenaan te gaan - zowel op de werkvloer als daarbuiten.

Dat deden we door zoals steeds te focussen op de grote én kleine aanpassingen die daar impact op hebben. Wat die zijn verschilt van persoon tot persoon: de een wil meer sporten, de ander vindt gezond eten of een goed slaappatroon belangrijker.

Om dat te bereiken lanceerden we het Energise@Deloitte project dat uit verschillende luiken bestond. Zo waren er onder andere campagnes op de werkvloer, evenementen, digitale challenges via ons online platform, begeleiding voor een selecte groep ambassadeurs… Een zeer ruime aanpak dus, die niet alleen gericht was op de medewerkers, maar ook op de klanten en potentiële werknemers.

Overkoepelend doel

Alles in het project voor Deloitte had een overkoepelend doel: samen 500.000 kilometers behalen. Dat kon zowel door te wandelen en lopen - iedereen kreeg een stappenteller - als door te fietsen of andere challenges te voltooien. 

Share on Facebook

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?


Neem contact op
Top