Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Services

Bij Energy Lab zijn we ervan overtuigd dat zowel een gezonde geest als een gezond lichaam nodig zijn om ook op de werkvloer optimaal te presteren. Daarom begeleiden we bedrijven om samen met hen werk te maken van een duurzaam gezondheidsbeleid.

Corporate Wellbeing op maat van uw bedrijf

Steeds meer bedrijven worden bewust van het belang van gezonde werknemers, die vol energie en engagement aan de slag gaan. Want gezonde werknemers zorgen voor sterke bedrijven. We gaan samen met jullie aan de slag om van bestaande, vaak losse, iniatieven een duurzaam geheel te maken. Zowel voor bedrijven die hun eerste stappen zetten op vlak van corporate wellbeing, als bedrijven die gaan voor ‘de next step’. Met onze expertise helpen we elk bedrijf om een project op maat uit te werken.

Energy Lab Connect

Het digitale Energy Lab Connect platform wil alle werknemers en partners van jouw bedrijf dichter bij elkaar brengen, om samen te werken aan een gezond en veerkrachtig bedrijf, met energieke werknemers en partners! Daarom bieden we leuke challenges, inhoudelijke campagnes, events en zoveel meer aan, waar je alleen, of met je team kan aan deelnemen. Let’s move!

Ambassadeurstraject

Een selectie van medewerkers werkt onder professionele begeleiding van Energy Lab coaches naar een ultiem fysiek doel. De ambassadeurs geven een stem en gezicht aan het corporate wellbeing programma van jullie bedrijf en zorgen voor een verspreiding van het 'gezondheidsvirus' binnen het bedrijf.

Company Scan

Aan de hand van een survey onderzoeken we wat de medewerkers van jullie bedrijf bezighoudt op het vlak van vitaliteit en gezondheid. Met de resultaten gaan we aan de slag en creëren we samen een op maat gemaakt corporate wellbeing programma.

Health Scan

Hoe is het effectief gesteld met de voedingsgewoontes en de BMI van de medewerkers? Wat is de fysieke fitheid van de medewerkers op vlak van lenigheid, evenwicht, kracht en uithouding? En wie van de medewerkers haalt de beweegnorm? Aan de hand van specifieke testen brengen we de algemene gezondheid van jullie bedrijf in kaart.

Energy Days

Een meeting op verplaatsing, een team building of een incentive in het vooruitzicht? Plan je een sportieve trip met je club of vriendengroep? Met onze Energy Days geef je een unieke power boost aan je dag! Een partijtje tennis met Kim Clijsters, crossen door de velden met Sven Nys, een ontspannende yogasessie met Evy Gruyaert: het is allemaal mogelijk. Of wat dacht je van een Energy Booster van formaat met een van onze topsprekers?

Corporate Events

Op zoek naar een uniek bedrijfsevent voor je medewerkers? Of wil je klanten/leveranciers uitnodigen op een verrassende manier? Samen met jou gaan we op zoek naar een passende formule voor een geslaagd event en een onvergetelijke ervaring!

Workshops / keynotes

Een motiverende presentatie waarin topsportcoach Paul Van Den Bosch eerst een antwoord zoekt op de vraag waarom we moeten bewegen om nadien het “hoe bewegen” en “wat is bewegen” toe te lichten? Of een sportieve presentatie waarin Evy Gruyaert het succes van de Start2Run app uit de doeken doet. Ontdek deze en vele andere workshops en keynotes!

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276