Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Services

Bij Energy Lab zijn we ervan overtuigd dat zowel een gezonde geest als een gezond lichaam nodig zijn om ook op de werkvloer optimaal te presteren. Daarom begeleiden we bedrijven om samen met hen werk te maken van een duurzaam gezondheidsbeleid.

Master Your Energy

Master Your Energy is een 100-daags programma dat zich richt op het omzetten van bronnen van energieverlies in jouw bedrijf en bij je medewerkers tot bronnen van energiewinst. We stimuleren het fysieke, mentale en emotionele energieniveau van je medewerkers en helpen je een duurzame, hoogwaardige werkcultuur op te bouwen en in stand te houden. Waar tijd een eindige hulpbron is, kan energie worden gerevitaliseerd en groeien.

KeepMoving

KeepMoving is een webplatform met zowel plug-and-play als op maat gemaakte challenges om een gezonde levensstijl te promoten.

Human Capital Scan

We meten hoe bevlogen je medewerkers zijn en we bepalen hoe burn-out proof je organisatie en teams zijn.

Energy Webinars

Met onze Energy Webinars bieden we je medewerkers inspirerende content en connecteren we ze online. Je kiest uit een brede waaier aan onderwerpen die passen binnen ons holistisch wellbeing model. De webinars worden geleid en gegeven door experts binnen het besproken thema. Resultaat: energieke medewerkers die mentaal en fysiek sterk staan!

Corporate wellbeing op maat van jouw bedrijf

Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van het belang van gezondheid op de werkvloer. Een gezonde, energieke en geëngageerde workforce zorgt voor een sterker bedrijf. Met onze kennis en expertise werken we een gezondheidsbeleid op maat uit voor organisaties. Zet je hierin je eerste stappen of ben je al klaar voor de 'big next step’: samen gaan we aan de slag om van bestaande, vaak losstaande, initiatieven een duurzaam en geïntegreerd corporate wellbeing traject te maken.

Corporate Wellbeing Platform

Creëer meer betrokkenheid bij je welzijnsinitiatieven dankzij ons interactieve en responsieve wellbeing platform. Dit platform vormt je centrale hub voor alle activaties, evenementen en wellbeing campagnes en is geconnecteerd via populaire apps en activiteitstrackers.

Ambassadeurstraject

Maak ambassadeurs van jouw medewerkers: laat hen jouw bedrijfswaarden uitdragen op de sportevenementen waaraan je deelneemt. Kies voor de ultieme voorbereiding. Onder professionele begeleiding van Energy Lab coaches werkt een aantal medewerkers toe naar een ultiem fysiek doel. Deze ambassadeurs geven een stem en gezicht aan het corporate wellbeing programma en zorgen voor de verspreiding van het 'gezondheidsvirus' binnen jouw bedrijf.

Inspirerende sprekers

We bieden een divers aanbod aan keynotes en workshops rond specifieke onderwerpen binnen ons holistisch wellbeing model. Deze worden gepresenteerd door (ex-)topsporters of 'thought leaders' en experts binnen het besproken thema. Keynotes die mensen inspireren en aan het denken zetten over hun fysieke levensstijl en gemoedstoestand.

Health scan

Ken het gezondheidsprofiel van je bedrijf. Laat je medewerkers testen en begeleiden door onze coaches en ontvang waardevolle inzichten over het gezondheidsprofiel van jouw bedrijf. Want fit maakt fun (en productief).

Company scan

Aan de hand van een online survey onderzoeken we wat jouw medewerkers bezighoudt op het vlak van vitaliteit en gezondheid. We gaan met de resultaten aan de slag en creëren samen een op maat gemaakt corporate wellbeing programma.

Unieke on site activaties

Practice what you preach. Breng mensen in beweging met leuke on site activaties. Een toffe manier om welzijn in de schijnwerpers te plaatsen en de bedrijfssfeer te verbeteren.

Energy Days

Geef je traditionele teambuilding of jaarlijks bedrijfsuitje een extra dosis energie! Onze Energy Days voegen een unieke en onvergetelijke extra dimensie toe aan het evenement. We combineren fysieke en sportactiviteiten met keynotes en inspirerende sprekers, zoals Sven Nys, Evi Van Acker en Paul Van Den Bosch. Alles volgens de voorkeuren van je bedrijf.

Corporate events

Op zoek naar een uniek bedrijfsevent voor je medewerkers? Of wil je klanten/leveranciers uitnodigen op een verrassende manier? Samen gaan we op zoek naar een passende formule voor een geslaagd event en een onvergetelijke ervaring!

Incentives - Energy Experiences

We bieden een breed scala aan all-in incentive pakketten, inclusief reizen en logies wereldwijd, waarbij unieke (sport)activiteiten en business worden gecombineerd. Actief reizen via een one-stop-shop: we regelen alles, van boeking tot hosting.

Fitte werknemers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Neem contact op
6 Z9 A2760