Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Services

Bij Energy Lab zijn we ervan overtuigd dat zowel een gezonde geest als een gezond lichaam nodig zijn om ook op de werkvloer optimaal te presteren. Daarom begeleiden we bedrijven om samen met hen werk te maken van een duurzaam gezondheidsbeleid.

Corporate wellbeing op maat van jouw bedrijf

Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van het belang van wellbeing op de werkvloer. Een gezonde, energieke en geëngageerde workforce zorgt voor een sterker bedrijf. Energy Lab beschikt over een ruime kennis en expertise om voor organisaties een wellbeing beleid op maat uit te werken. Of het nu gaat om bedrijven die hierin hun eerste stappen zetten, of om bedrijven die klaar zijn voor ‘de next step’. Samen gaan we aan de slag om van bestaande, vaak losstaande iniatieven een duurzaam corporate wellbeing traject te maken.

Corporate Wellbeing Platform

Creëer meer betrokkenheid bij je welzijnsinitiatieven dankzij ons interactieve en responsieve wellbeing platform. Dit platform vormt je centrale hub voor alle activaties, evenementen en wellbeing campagnes en is geconnecteerd via populaire apps en activiteitstrackers.

Ambassadeurstraject

Onder professionele begeleiding van Energy Lab coaches werkt een aantal medewerkers toe naar een ultiem fysiek doel. Deze ambassadeurs geven een stem en gezicht aan het corporate wellbeing programma en zorgen voor de verspreiding van het 'gezondheidsvirus' binnen jouw bedrijf.

Company scan

Aan de hand van een online survey onderzoeken we wat jouw medewerkers bezighoudt op het vlak van vitaliteit en gezondheid. We gaan met de resultaten aan de slag en creëren samen een op maat gemaakt corporate wellbeing programma.

Health scan

Hoe is het effectief gesteld met de voedingsgewoontes en de BMI van jouw team? Wat is de fysieke fitheid van jouw medewerkers op vlak van lenigheid, evenwicht, kracht en uithouding? En wie van de medewerkers haalt de beweegnorm? Aan de hand van specifieke testen brengen we de algemene gezondheid van jouw bedrijf in kaart.

Energy Days

Een externe meeting, een teambuilding of een incentive in het vooruitzicht? Plan je een sportieve trip met je club of vriendengroep? Met onze Energy Days geef je een unieke power en fun boost aan je dag! Een tennismatch met Kim Clijsters, crossen door de velden met Sven Nys, een ontspannende yogasessie met Evy Gruyaert: het is allemaal mogelijk. Of wat dacht je van een Energy Booster van formaat met een van onze topsprekers?

Corporate events

Op zoek naar een uniek bedrijfsevent voor je medewerkers? Of wil je klanten/leveranciers uitnodigen op een verrassende manier? Samen gaan we op zoek naar een passende formule voor een geslaagd event en een onvergetelijke ervaring!

Inspirerende sprekers

We bieden een divers aanbod aan keynotes en workshops rond specifieke onderwerpen binnen ons holistisch wellbeing model. Deze worden gepresenteerd door (ex-)topsporters of 'thought leaders' en experts binnen het besproken thema. Keynotes die mensen inspireren en aan het denken zetten over hun fysieke levensstijl en gemoedstoestand.

Fitte werknemers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Neem contact op
6 Z9 A2760