Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Services

Bij Energy Lab zijn we ervan overtuigd dat zowel een gezonde geest als een gezond lichaam nodig zijn om ook op de werkvloer optimaal te presteren. Daarom begeleiden we bedrijven om samen met hen werk te maken van een duurzaam gezondheidsbeleid.

Corporate wellbeing op maat van jouw bedrijf

Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van het belang van wellbeing op de werkvloer. Een gezonde, energieke en geëngageerde workforce zorgt voor een sterker bedrijf. Energy Lab beschikt over een ruime kennis en expertise om voor organisaties een wellbeing beleid op maat uit te werken. Of het nu gaat om bedrijven die hierin hun eerste stappen zetten, of om bedrijven die klaar zijn voor ‘de next step’. Samen gaan we aan de slag om van bestaande, vaak losstaande iniatieven een duurzaam corporate wellbeing traject te maken.

Energy Lab Connect

Het Energy Lab Connect platform brengt alle werknemers en partners van jouw bedrijf dichter bij elkaar om samen te werken aan een gezond en veerkrachtig team. We lanceren via het platform gevarieerde wellbeing challenges, aangevuld met inspirerende offline campagnes, interactieve workshops, sportieve events en zoveel meer. Je neemt individueel deel of in team. Let’s move!

Ambassadeurstraject

Onder professionele begeleiding van Energy Lab coaches werkt een aantal medewerkers toe naar een ultiem fysiek doel. Deze ambassadeurs geven een stem en gezicht aan het corporate wellbeing programma en zorgen voor de verspreiding van het 'gezondheidsvirus' binnen jouw bedrijf.

Company scan

Aan de hand van een online survey onderzoeken we wat jouw medewerkers bezighoudt op het vlak van vitaliteit en gezondheid. We gaan met de resultaten aan de slag en creëren samen een op maat gemaakt corporate wellbeing programma.

Health scan

Hoe is het effectief gesteld met de voedingsgewoontes en de BMI van jouw team? Wat is de fysieke fitheid van jouw medewerkers op vlak van lenigheid, evenwicht, kracht en uithouding? En wie van de medewerkers haalt de beweegnorm? Aan de hand van specifieke testen brengen we de algemene gezondheid van jouw bedrijf in kaart.

Energy Days

Een externe meeting, een teambuilding of een incentive in het vooruitzicht? Plan je een sportieve trip met je club of vriendengroep? Met onze Energy Days geef je een unieke power en fun boost aan je dag! Een tennismatch met Kim Clijsters, crossen door de velden met Sven Nys, een ontspannende yogasessie met Evy Gruyaert: het is allemaal mogelijk. Of wat dacht je van een Energy Booster van formaat met een van onze topsprekers?

Corporate events

Op zoek naar een uniek bedrijfsevent voor je medewerkers? Of wil je klanten/leveranciers uitnodigen op een verrassende manier? Samen gaan we op zoek naar een passende formule voor een geslaagd event en een onvergetelijke ervaring!

Keynotes & workshops

Een dynamische en motiverende presentatie waarin topsportcoach Paul Van Den Bosch toelicht waarom het belangrijk is dat we bewegen en stil staat bij 'hoe bewegen' en 'wat is bewegen'? Of een krachtige, interactieve keynote waarin Evy Gruyaert het succesverhaal van de Start 2 Run app brengt en de impact ervan op haar professionele en persoonlijke leven? Ontdek deze en vele andere keynotes en workshops!

Fitte werknemers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Neem contact op
6 Z9 A2760