Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Company scan

L1007581 1

Aan de hand van een online survey onderzoeken we wat jouw medewerkers bezighoudt op het vlak van vitaliteit en gezondheid. We gaan met de resultaten aan de slag en creëren samen een op maat gemaakt corporate wellbeing programma.


Hoe is het gesteld met de fitheid van jouw bedrijf? Wat zijn de sterke punten van je wellbeing beleid? We onderzoeken wat de interesses en eventuele zorgen zijn van jouw medewerkers met betrekking tot gezondheid en wellbeing. We peilen naar antwoorden op vlak van fysieke en mentale weerbaarheid, fitheid, voeding en motiverende factoren om de slaagkansen van het wellbeing project te verhogen.

L1008145 2 Min

We brengen je wellbeing beleid in kaart in 4 stappen

1. Vragenlijst

Aan de hand van een survey brengen we een algemeen profiel van de medewerkers in kaart. Specifiek kijken we hoe het gesteld is met de fysieke gezondheid van iedereen. Daarnaast bevragen we ook de voedingsgewoontes en gaan we na hoe het gesteld is met het mentale welbevinden.  

2. Interviews met leden van het management & werknemers 

Om inzicht te krijgen in de coporate identity en de reeds bestaande initiatieven inzake corporate wellbeing. We gaan op zoek naar wat de medewerkers echt willen, en hoe dit in een relevant en inspirerend project kan worden aangeboden.

3. Bezoek op de werkvloer

Zo krijgen we inzicht in bedrijfsspecifieke mogelijkheden en aandachtspunten in de werkomgeving.

4. Conclusie

Op basis van bovenstaande analyse komen we tot een conclusie over de inhoud van een mogelijk employee engagement programma en bespreken we de mogelijke impact aan de hand van een duidelijke presentatie/verslag.

Resultaat

Krijg een zicht op de fitheid van jouw bedrijf

Neem contact op
Company Scan