Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Corporate Wellbeing op maat van uw bedrijf

L1007296

Steeds meer bedrijven worden bewust van het belang van gezonde werknemers, die vol energie en engagement aan de slag gaan. Want gezonde werknemers zorgen voor sterke bedrijven. We gaan samen met jullie aan de slag om van bestaande, vaak losse, iniatieven een duurzaam geheel te maken. Zowel voor bedrijven die hun eerste stappen zetten op vlak van corporate wellbeing, als bedrijven die gaan voor ‘de next step’. Met onze expertise helpen we elk bedrijf om een project op maat uit te werken.

L1008145
Dominik Baur Db 2017 09 24 1176 Bearbeitet Web

Elk bedrijf, van KMO tot multinational, is anders en vergt een gepersonaliseerde aanpak. Samen gaan we aan de slag om een duurzaam en impactvol corporate wellbeing programma op te zetten. We werken daarbij met verschillende bouwstenen:

  • Een digitaal platform van waaruit alle initiatieven rondom corporate wellbeing gecommuniceerd worden, én waarbij er gelinkt kan worden naar verschillende apps en wearables
  • Storytelling omtrent inspirerende en authentieke verhalen van ambassadeurs. Want corporate wellbeing gaat om mensen. We focussen daarbij graag op mensen die, om welke reden dan ook, minder gezond leven, en die we via persoonlijke begeleiding een duwtje in de rug geven om terug actiever, sportiever, gezonder te gaan leven
  • Een gamma aan inspirerende workshops of deelname aan sportieve evenementen 
  • Campagnes rond specifieke thema’s die we laten leven in het bedrijf via online & offline tools. Daarbij focussen we gedurende een bepaalde periode op 1 topic zodat de boodschap helder, scherp en naar iedereen kan gebracht worden. We schenken daarbij aandacht aan zowel sensibilisering als activering. 
Studies tonen aan dat voor elke euro dat het bedrijf investeert in de gezondheid van zijn medewerkers, de werkgever gemiddeld 3 à 4 euro uitspaart.

Onze doelstellingen:

  • Het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de medewerkers: fysieke & mentale weerbaarheid
  • Teamdynamiek: boost de dynamiek in je team en bouw een sterke bedrijfscultuur
  • Employer branding: stimuleren van toewijding & trots tegenover het bedrijf
  • Toegankelijkheid: streven naar maximale participatie. Elke stap telt!

Samen zorgen we ervoor dat gezondheid en beweging deel kan worden van het DNA van een bedrijf.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276