Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Corporate wellbeing op maat van jouw bedrijf

L1007296

Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van het belang van wellbeing op de werkvloer. Een gezonde, energieke en geëngageerde workforce zorgt voor een sterker bedrijf. Energy Lab beschikt over een ruime kennis en expertise om voor organisaties een wellbeing beleid op maat uit te werken. Of het nu gaat om bedrijven die hierin hun eerste stappen zetten, of om bedrijven die klaar zijn voor ‘de next step’. Samen gaan we aan de slag om van bestaande, vaak losstaande iniatieven een duurzaam corporate wellbeing traject te maken.

L1008145
Dominik Baur Db 2017 09 24 1176 Bearbeitet Web

Elk bedrijf - van KMO tot multinational - is anders en vergt een gepersonaliseerde aanpak. Samen gaan we aan de slag om een duurzaam en impactvol corporate wellbeing programma op te zetten. We werken met volgende bouwstenen:

  • Een digitaal platform waarop alle wellbeing initiatieven gecentraliseerd worden, én dat gelinkt kan worden met verschillende apps en wearables.
  • Storytelling over inspirerende en authentieke verhalen van ambassadeurs. Corporate wellbeing draait om mensen. We focussen hierbij graag op medewerkers die vandaag - om welke reden ook - minder gezond leven. Via persoonlijke begeleiding krijgen ze een duwtje in de rug om actiever, sportiever en gezonder te leven.
  • Een gamma aan inspirerende workshops of deelname aan sportieve events.
  • Campagnes rond specifieke thema’s die we op de werkvloer laten leven via online & offline tools. Daarbij focussen we tijdens een bepaalde periode op een specifiek topic zodat de boodschap helder en scherp naar iedereen gebracht wordt. Zowel sensibilisering als activering krijgen de nodige aandacht.
Studies tonen aan dat elke euro die een bedrijf investeert in de gezondheid van haar medewerkers, een besparing van gemiddeld 2,38 euro oplevert

Onze doelstellingen

  • Human Capital: het verbeteren van de fysieke, mentale en emotionele weerbaarheid van alle medewerkers. Een gelukkig, gezond en fit team vormt het kloppende hart van een succesvol bedrijf.
  • Employer branding: het creëren van een sterk merk, het stimuleren van trots, het boosten van een geëngageerde teambeleving. Zo kan je als bedrijf toptalent aantrekken en behouden.
  • Bedrijfscultuur: het bouwen van een positieve en inspirerende bedrijfscultuur.  Deze ondersteunt een sterke teamdynamiek, efficiënte samenwerking, groei en succes.

Samen zorgen we ervoor dat wellbeing en beweging een structureel onderdeel worden van het bedrijfs-DNA.

Fitte werknemers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Neem contact op
6 Z9 A2760