Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Energy Webinars

Shutterstock 272163653 Min

Met onze Energy Webinars bieden we je medewerkers inspirerende content en connecteren we ze online. Je kiest uit een brede waaier aan onderwerpen die passen binnen ons holistisch wellbeing model. De webinars worden geleid en gegeven door experts binnen het besproken thema. Resultaat: energieke medewerkers die mentaal en fysiek sterk staan!

De kracht van Energy Webinars

 • Mentaal en fysiek sterkere medewerkers 
 • Geconnecteerd blijven met je personeel
 • Toegankelijk voor iedereen
Inspirerend en relevant. We zijn tevreden dat we zo’n topspreker in huis – en in dat van onze medewerkers – konden halen.

Webinars 'MOVE'

 • Hoe fit blijven tijdens de lockdown
  Paul Van Den Bosch

  In dit webinar pleit Paul Van Den Bosch, oprichter van Energy Lab, sportcoach en auteur, voor zelfzorg met focus op beweging. Hoe blijf je fit tijdens COVID-19? Kun je trainen? En met welke intensiteit? Paul geeft je de juiste richtlijnen om fit te blijven tijdens deze periode van lockdown.

  Engels, Nederlands – 30 minuten + Q&A

  Contacteer ons

 • Yoga met Evy
  Evy Gruyaert

  In deze sessie deelt Evy Gruyaert, bekend van de Start 2 Run podcast en app, alsook het Yoga met Evy platform, de basis over hoe je begint met yoga in een live yogasessie voor beginners. Vergeet je sportieve kledij en yogamat niet!

  Engels, Nederlands – 30 minuten + Q&A

  Contacteer ons

 • Start 2 Run met Evy
  Evy Gruyaert

  Evy Gruyaert deelt een persoonlijk verhaal over haar eerste vijf loopkilometers en inspireert jouw medewerkers om te beginnen en blijven bewegen.

  ENGELS, NEDERLANDS – 45 MINUTEN + Q&A

  Contacteer ons

Webinars ‘NUTRITION’

 • Food For Energy
  Evi Van Acker 

  Moet ik vetarm of koolhydraatarm eten? En hoe zit het met dat keto- of paleodieet? Tegenwoordig is het niet altijd gemakkelijk om te weten wat jou en je lichaam echt ten goede komt. Olympisch medaillewinnaar en voedingswetenschapper Evi Van Acker neemt je mee naar de basis en legt de impact van voeding op je gezondheid uit. Ze wijst op het belang van voedingslabels en portiegroottes en geeft je tips om gezondere keuzes te maken en de corona cravings te verhelpen

  Engels, Nederlands – 40 minuten + Q&A

  Contacteer ons

 • Hoe geraak je af van de ‘quarantaine kilo’s’
  Jolien Lewyllie

  Gezond eten voor een gezondere jij. Maar in deze tijden van lockdown is de afstand tussen jou en je frigo wel heel klein en is de drang om ongezond te eten in tijden van stress veel groter. In dit webinar geven we praktische tips & tricks om met deze driften om te gaan. We tonen wat gezond eten nu eigenlijk is en hoe je gezond kookt met lokale, budgetvriendelijke ingrediënten. Jolien is triatleet en voedingsdeskundige bij Energy Lab.

  Engels, Nederlands – 40 minuten + Q&A

  Contacteer ons

Webinars ‘MIND’

 • Resilient Reset
  Aagje Vanwalleghem

  In dit webinar helpt Aagje Vanwalleghem je veerkracht te vinden om na de COVID-19 periode terug aan de slag te gaan. Ze put uit haar ervaring als gymnaste op het hoogste niveau en leert je het belang van vertrouwen en geloof. Ze deelt belangrijke do’s en don’ts en deelt welke skills je helpen succesvol te zijn, hoe je opstaat na een mindere periode en wat je entourage kan doen om je vooruit te helpen.

  Engels, Nederlands – 40 minuten + Q&A

  Contacteer ons

 • Mentale veerkracht
  Elke Geraerts

  Elke Geraerts, oprichter van Better Minds at Work en bestsellerauteur, licht de belangrijkste componenten van mentale veerkracht toe en hoe we deze kunnen aanwenden in deze moeilijke tijden. Verwacht een eye-opener waarbij duidelijk wordt hoe een investering in je eigen brein leidt tot meer productiviteit, energie en geluk en minder angst. Je leert hoe je brein werkt en ontdekt technieken om je focus te versterken en deze tijd met voldoende motivatie te overwinnen.

  Engels, Nederlands, Frans – 45 minuten + Q&A

  Contacteer ons

 • Focus at home
  Anneleen De Lille

  Deze speciale tijd heeft een invloed op hoe we presteren. Cruciaal is ons concentratievermogen, ondanks de vele ‘stoorzenders’ thuis en het ontbreken van een normale werkroutine. Tijdens dit webinar inspireren we je om je brein mentaal en fysiek te activeren. Je leert technieken om gefocust te blijven en meer uit je werk te halen.

  Engels, Nederlands, Frans – 45 minuten + Q&A

  Contacteer ons

 • Beat the stress – omgaan met stress tijdens verandering
  Erik Franck

  Onze (leef)wereld is de afgelopen maanden veel veranderd. We ervaren meer stress dan gemiddeld. Vooral de onzekere tijden en de rijkelijke toestroom aan negatief nieuws zorgen ervoor dat zelfs de meest nuchtere mensen vatbaar worden voor stress en angst. Ook prestatiegericht zijn de gevolgen merkbaar: verminderde focus en concentratie, gedragsproblemen, spanning en stress, ...

  In dit webinar bespreken we wat de signalen van stress en angst zijn en hoe we veerkrachtig deze onzekere tijden aanpakken. Verwacht praktische voorbeelden en tips om je stress te beheersen. Hierdoor ga je op een gezondere manier door het leven, mentaal en fysiek, met een positieve invloed op je immuunsysteem!

  Engels, Nederlands, Frans – 45 minuten + Q&A

  Contacteer ons

 • Jezelf 2.0
  Anneleen De Lille

  In deze bijzondere tijden moeten we onzelf opnieuw uitvinden. “Laat nooit een goede crisis verloren gaan”, en daarom zoeken we een manier om flexibel mee te varen op de golven van verandering. Mensen die zichzelf kunnen herprogrammeren onder veranderende omstandigheden zijn meer flexibel, ervaren meer zelfvertrouwen en minder stress dan mensen die moeite hebben om hun veilige cocon te verlaten. Tijdens dit webinar dagen we je uit je comfortzone te verlaten en een nieuwe en (nog) betere versie van jezelf te creëren.

  Engels, Nederlands, Frans – 45 minuten + Q&A

  Contacteer ons

 • Communiceren van thuis
  Florence Peres 

  We voelen de druk om permanent beschikbaar te zijn via allerlei kanalen en verliezen onszelf in deze reactiviteitsmodus en digitale chaos (Fear Of Missing Out). Een constante zoektocht naar de juiste balans. En toch worden we nu, meer dan ooit, geconfronteerd met nieuwe manieren om ons werk te organiseren en met elkaar te communiceren. Het is cruciaal om het overzicht te behouden. Hiervoor kun je enkele technieken toepassen. Ervaar een praktische sessie en breng orde en balans in je telewerk en digitale communicatie

  Engels, Nederlands, Frans – 45 minuten + Q&A 

  Contacteer ons

 • Boost your Energy 
  Dominique Monami

  In tijden van corona is onze energiebalans meer dan ooit een prioriteit. Om veerkracht te ontwikkelen en sterker uit deze periode te komen, geeft Dominique Monami graag tips & tricks rond mentale, emotionele en fysieke energie. Tijdens deze webinar leer je efficiënter omgaan met je energie, focus en vitaliteit.

  ENGELS, NEDERLANDS, FRANS – 45 MINUTEN + Q&A 

  Contacteer ons

 • A golden state of mind 
  Dominique Monami

  Iedereen heeft wel een aantal dromen in het leven. Motivatie is het kernwoord om je dromen te realiseren en de toekomst daadwerkelijk in de ogen te kijken. Tijdens deze lezing bespreekt Dominique Monami wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Zij noemt dat een golden state of mind. Ze geeft mee welke ingesteldheid je nodig hebt om te groeien en inspireert om uit je comfortzone te treden en je succes alsook plezier te vergroten.

  ENGELS, NEDERLANDS, FRANS – 45 MINUTEN + Q&A 

  Contacteer ons

Webinars ‘SLEEP’

 • Shut your eyes to energise
  Erik Franck

  In deze onzekere tijden slapen mensen tot 30% minder doordat ze piekeren tot in de late uurtjes. Het gevolg: je start de dag met een halflege energietank. In dit webinar deelt professor Erik Franck zijn expertise over kwalitatieve slaap. Hij bespreekt de impact van ons gedrag overdag op onze slaap en geeft je handige tips om beter te slapen.

  Engels, Nederlands, Frans – 45 minuten + Q&A

  Contacteer ons

Andere webinars

 • Wat apen ons leren
  Patrick van Veen

  Patrick van Veen bestudeert als gedragsbioloog het gedrag van mensen en apen. In 2002 richtte hij ‘Apemanagement®’ op, dat zich richt op training en onderzoek. Hij wordt regelmatig opgevoerd door de media en spreekt daar over het oergedrag. In dit webinar gaat hij in op de vraag waarom we bepaald gedrag vertonen. Wat kunnen we leren van de apen in deze tijden van crisis?

  Engels, Nederlands – 40 minuten + Q&A

  Contacteer ons

 • Staying sane in isolation
  André Kuipers

  André Kuipers is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Zijn tweede missie is de langste ruimtevlucht in de Europese geschiedenis. In totaal bracht de ESA-astronaut 204 dagen in de ruimte door. In zijn webinar vertelt Kuipers over hoe je gezond blijft in isolatie. Hij biedt je waardevolle tips & tricks. Dit wil je niet missen!

  Engels, Nederlands – 40 minuten + Q&A

  Contacteer ons

 • Trainen om te lopen van A tot Z
  Paul Van Den Bosch
   

  Paul Van Den Bosch, oprichter van Energy Lab, sportcoach en auteur, geeft je in dit webinar een inkijk in trainingsprincipes, het bepalen van hartslagzones en de beste trainingen om je hardloopvorm en conditie te verbeteren. Deze sessie is geschikt voor zowel beginners als gevorderde recreatieve hardlopers. 

  Engels, Nederlands – 30 minuten + Q&A 

  Contacteer ons

 • Fietstraining van A tot Z
  Paul Van Den Bosch
   

  Paul Van Den Bosch, oprichter van Energy Lab, sportcoach en auteur, geeft je in dit webinar een inkijk in trainingsprincipes, het bepalen van hartslagzones en de beste trainingen om je fietssnelheid, kracht en vorm te verbeteren. Deze sessie is geschikt voor zowel beginners als gevorderde recreatieve fietsers. 

  Engels, Nederlands – 30 minuten + Q&A 

  Contacteer ons

Inspireer jouw medewerkers met een webinar van een topspreker

Contacteer ons
Smartmockups K9B17Ets