Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

KeepMoving

G2020 1365 Keep Moving Header Website El Km Header Final Copy

Employee engagement kan op verschillende manieren groeien. Een uitstekende en efficiënte wijze is door middel van sportieve challenges. Ons digitaal platform KeepMoving daagt je medewerkers uit om te bewegen richting een gezondere levensstijl.

El Keep Moving Logo 01

Een opstapje naar een meer actief leven

Veel mensen, en vooral degenen die een sedentair beroep uitoefenen, bewegen niet genoeg. Via interactieve, leerzame en speelse challenges, individueel of in teamverband, ontwikkelen je medewerkers een actievere levensstijl. Ons doel is zoveel mogelijk mensen te betrekken en te activeren, en mensen weer bij elkaar te brengen na een periode van apart wonen en werken. Laat je medewerkers stappen zetten naar een gezonder en productiever leven. Want een gezond lichaam werkt.

Inclusief en divers

KeepMoving biedt een breed aanbod aan sportieve uitdagingen, die variëren in moeilijkheidsgraad, duur en de aard van de sportieve activiteit, om een vooraf bepaald doel te bereiken, afhankelijk van de grootte van je organisatie. Groot of klein, wij hebben gegarandeerd een uitdaging die aansluit bij je wensen en noden. Een marathon lopen? We maken het een haalbare kaart voor iedereen. Zelfs beginners kunnen zich wagen aan de Ronde van Frankrijk, als ze maar in beweging blijven!

Laagdrempelige uitdagingen, laagdrempelige toegang

Heb je de uitdaging gekozen die je bedrijf op het lijf staat geschreven, kunnen we snel de onboarding binnen je organisatie opzetten. KeepMoving is een plug-and-play concept, waardoor je medewerkers in een paar klikken hun activiteitstrackers en apps registreren en koppelen. Daarna kunnen ze meteen beginnen met het loggen van hun prestaties.

G2020 7495 V2

Real-time data

Alle prestaties worden real-time bijgehouden en weergegeven. Afhankelijk van de gekozen challenge worden deze live data gevisualiseerd in verschillende feeds, waardoor je bruikbare inzichten krijgt. Perfect voor bedrijven en organisaties die dicht bij hun medewerkers willen staan en een meer open en horizontale bedrijfscultuur ambiëren. 

Kijk op www.keepmoving.eu welke uitdagingen we momenteel bieden.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276