Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Inspirerende sprekers

Wf Ceo Summit 2019 Hr 182

We bieden een divers aanbod aan keynotes en workshops rond specifieke onderwerpen binnen ons holistisch wellbeing model. Deze worden gepresenteerd door (ex-)topsporters of 'thought leaders' en experts binnen het besproken thema. Keynotes die mensen inspireren en aan het denken zetten over hun fysieke levensstijl en gemoedstoestand.

 • Paul Van Den Bosch - Act like a coach

  Leer meer over de sleutelfactoren die atleet en coach nodig hebben om samen tot een succesverhaal te komen. Verschillende thema’s komen aan bod: veerkracht, het bepalen van doelen, focus op je sterktes, vertrouwen en communicatie. Paul Van Den Bosch legt via heel wat anekdotes en inzichten de link tussen succesvol coachen in de sportwereld en het beste uit je mensen halen in de bedrijfswereld.

  Meer info

 • Paul Van Den Bosch - Egopreneur

  Vandaag zijn er heel wat mensen die (veel) te weinig voor zichzelf zorgen. Daardoor gaan ze te dikwijls en te lang ‘in het rood’. Ontdek hoe je de energiedrain tegengaat en omzet in ‘energy gain’ met de inzichten en ervaring van Paul. Hij bespreekt de cruciale elementen die nodig zijn om het beste uit jezelf te halen.

  Meer info

 • Sven Nys – Winners have a plan

  Sven laat in zijn kaarten kijken en doorloopt zijn rijke carrière. Thema’s als teamwerk, intrinsieke motivatie, focus en drive komen aan bod. Bijzondere aandacht gaat uit naar de bepalende motiverende factoren voor het bereiken van successen en nieuwe uitdagingen.

  Meer info

 • Evi Van Acker - Energy is everything

  Een goede nachtrust, regelmatig bewegen, een gebalanceerd dieet en af en toe een welverdiende pauze zijn de sleutels tot een betere levensstijl. Maar door het dagelijkse leven lopen je goede voornemens vaak in de soep. We vergeten voor onszelf te zorgen. Laat je inspireren en leer hoe je gezonder en energieker kunt leven. Ga aan de slag met wat je oppikt van Evy en stel nieuwe doelen voorop. Nu zul je weten waarom en hoe het wel kan.

  Meer info

 • Evi Van Acker - The Power of Passion

  Inspireer je collega’s om groot te dromen en klein te beginnen. Leer hoe je fouten een springplank vormen naar je doelen. Focus op de reis, niet op de bestemming. Ontdek hoe je verandering omarmt en progressie maakt door anderen te helpen.

  Meer info

 • Evi Van Acker - The truth about food

  Moet we vet- of koolhydraatarm eten? En wat met ‘superfoods’? Het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat jou en je lichaam nu echt ten goede komt. Daarom neemt Evi je mee, terug naar de basics. Laat je onderdompelen in de boeiende voedingswereld.

  Meer info

 • Aagje Vanwalleghem - Resilience

  Aagje put uit haar ervaring als topsporter om mensen te inspireren op weg naar een winnersmentaliteit. Ze deelt de belangrijke do’s-and-don’ts en en toont je welke vaardigheden je nodig hebt om vooruitgang te boeken. Leer meer over mentale veerkracht, het proces van vallen en opstaan, balanceren tussen twijfel en geloof.

  Meer info

 • Evy Gruyaert - Start 2 Run (be)

  In dit seminar benadrukt Evy het belang van beweging. Met haar tips & tricks integreer je perfect voldoende beweging in je dagelijkse routine. Haar methodes zijn praktisch, toegankelijk en voor iedereen toepasbaar.

  Meer info

 • Evy Gruyaert - Hardlopen met Evy (nl)

  In dit seminar benadrukt Evy het belang van beweging. Met haar tips & tricks integreer je perfect voldoende beweging in je dagelijkse routine. Haar methodes zijn praktisch, toegankelijk en voor iedereen toepasbaar.

  Meer info

 • Evy Gruyaert - Yoga met Evy

  In deze (inter)actieve workshop ervaar je de impact van yoga op je lichaam en geest. Je leert de principes van yoga en ontdekt de voordelen voor je fysieke en mentale gezondheid.

  Meer info

 • Anneleen De Lille - Denk gezond, eet gezond

  In deze workshop zie je de basis van een gezond dieet en hoe je dit op een realistische manier doortrekt naar je dagelijkse leven. Je leert ook nieuwe denkpatronen ontwikkelen waarmee je nieuwe gewoonten kweekt, die je voor de rest van je leven zult gebruiken. Dankzij deze workshop wordt kiezen voor gezond eten net zo makkelijk als elke dag je tanden poetsen. Geniet intenser van het leven met een lichaam vol energie. Anneleen De Lille, auteur van het boek ‘Denk gezond, eet gezond’ weet wat te doen.

  Meer info

 • Elke Geraerts – Mentaal kapitaal

  Mentale veerkracht is een belangrijk gegeven op weg naar geluk. Het perfecte tegenmiddel voor stress en burn-out. Met de bestseller ‘Mentaal kapitaal’ leer je dat je door je hersenen te versterken, je veerkracht vergroot. Zo ga je beter om met de stressvolle uitdagingen van onze tijd.

  Meer info

 • Florence Peres - Digital detox

  Digital detox is een methode om technostress te reduceren en meer focus te krijgen. Smartphones worden steeds meer een verlengstuk van onszelf. We checken koortsachtig elke nieuwsupdate, bekijken 24/7 onze mails en Instagram vreet onze aandacht op. Geef je hersenen rust. 

  Meer info

Boek een inspirerende spreker voor jouw event.

Neem contact op
579D69A0 0F00 4397 A55D A5D0D69655Bb