+ Motiveer je medewerkers met inspirerende sprekers

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Inspirerende webinars en keynotes

Wf Ceo Summit 2019 Hr 182

We bieden een divers aanbod aan keynotes en workshops rond specifieke onderwerpen binnen ons holistisch wellbeing model. Deze worden gepresenteerd door (ex-)topsporters of 'thought leaders' en experts binnen het besproken thema. Keynotes die mensen inspireren en aan het denken zetten over hun fysieke levensstijl en gemoedstoestand.

 • Fiona Beenkens Energy at Home

  Fiona, gespecialiseerd in neuro-architectuur (de studie om te begrijpen hoe de hersenen reageren op ruimte), deelt in deze keynote tips over het organiseren en ontwerpen van de thuiswerkplek om vermoeidheid tegen te gaan. Ze maakt het tot haar missie om mensen bewust te maken van de rol van ruimteontwerp op ons welzijn. Ze bestudeert hoe ruimte een impact heeft op slaap, productiviteit, vermoeidheid en motivatie.

  Meer info

 • Carolien Van Den Bosch - Time to Energise

  Carolien is professioneel spreker en coach bij Better Minds at Work. Haar holistische benadering van lichaam en geest zet een mens compleet in beweging. Caroliens visie rond functioneel bewegen, het correct voeden van je lichaam en mentale veerkracht wordt gesterkt door evidence-based opleidingen die ze volgde in België en Nederland. Mensen op de meest complete manier mogen bijstaan bij hun journey, beschouwt Carolien Van Den Bosch als een voorrecht. Luisteren, inspireren en motiveren. 

  Meer info

 • Dominique Monami - Boost your Energy

  Dominique was in de jaren 90 the leading lady in de tenniswereld. Ze was de eerste Belgische in de wereld Top 10 en ze behaalde een bronzen medaille op de Olympische Spelen van Sydney. Ze staat bekend voor haar positieve attitude, ijzersterk karakter en gedrevenheid. Dominique is al meer dan 15 jaren mental coach in de bedrijfs- en sportwereld en is erop gebrand haar inzichten over energie te delen.

  Meer info

 • Nele Lenaers - Why Mindfulness

  Nele studeerde geneeskunde aan de KUL, studeerde af als huisarts en liet zich omscholen tot arbeidsgeneesheer. In 2015 startte ze, naast haar werk als bedrijfsarts, haar eigen coachingspraktijk, waar ze met veel enthousiasme mensen begeleidt die op zoek zijn naar ondersteuning op diverse gebieden. Ze is gecertificeerd stress- en burn-out coach (VESB) en hartcoherentiecoach. Ze volgde een professionele opleiding in mindfulness bij Dr. Edel Maex. Het vertalen van elementen uit een Oosterse traditie naar een Westerse context en het werken hiermee als trainer en coach maakt Mindfulness zeer toegankelijk voor coachees en groepen, ook op het werk.

  Meer info

 • Simon Gougnard - Road to Olympic gold

  In zijn carrière mocht Simon als professionele veldhockeyspeler al meermaals plaatsnemen op het hoogste schavotje, met een Wereldtitel in 2018 en Olympisch goud in 2020. Simon vertelt het verhaal van de Red Lions en hun ups en downs op weg naar het succes. Hoe werden ze één onwrikbaar geheel: een les over vertrouwen, feedback, leiderschap en het hebben van een duidelijke visie in een team.

  Meer info

 • Chantal van der Brempt - My Food Print

  Als de maker van My Food Print promoot Chantal Van der Brempt gezonde voeding op de werkvloer. Enkele thema's zijn gezond eten in 2022, voeding voor een sterke immuniteit, verhoog je energie en verlaag je stressniveau met de juiste voeding, sportvoeding, hoe kom je van je suikerverslaving af...

  Meer info

 • Aisha Cortoos - Beweging en het brein

  Als klinisch psychologe en slaapexperte deelt ze gezonde gewoontes om veerkracht en energie te vergroten. Ze zoomt in op de wetenschappelijke basis van prestatie en vermoeidheid in connectie met de huidige symptomen en moeilijkheden omtrent het thuiswerken. Ze geeft makkelijk toepasbare tips mee om een gezonde balans te bewaren tussen activatie en relaxatie, alsook enkele richtlijnen omtrent het toekomstig hybride werken.

  Meer info

 • Ann Wauters - How to win the game of life 

  Met haar 20 jaar lange ervaring in de basketwereld, deelt Ann Wauters haar inzichten en ervaringen over hoe veerkracht leidt tot duurzamere prestaties voor jezelf en je team. Met praktische voorbeelden uit het verhaal achter het succes van het Belgische nationale team, deelt Ann 10 praktische strategieën om je persoonlijke weerbaarheid en die van je team een boost te geven.

  Meer info

 • Ann Wauters - 5 kernelementen van een succesvol team

  Ann weet als geen ander wat het is om in een team te werken.  Laat je inspireren en krijg inzichten in het bouwen van een sterk team. Hoe vertrouwen bouwen, conflicten managen, betrokkenheid verankeren en verantwoordelijkheid geven en nemen. Het zijn allemaal elementen die de basis vormen voor succes in alle teams.

  Meer info

 • Paul Van Den Bosch - Act like a coach

  Leer meer over de sleutelfactoren die atleet en coach nodig hebben om samen tot een succesverhaal te komen. Verschillende thema’s komen aan bod: veerkracht, het bepalen van doelen, focus op je sterktes, vertrouwen en communicatie. Paul Van Den Bosch legt via heel wat anekdotes en inzichten de link tussen succesvol coachen in de sportwereld en het beste uit je mensen halen in de bedrijfswereld.

  Meer info

 • Paul Van Den Bosch - Egopreneur

  Vandaag zijn er heel wat mensen die (veel) te weinig voor zichzelf zorgen. Daardoor gaan ze te dikwijls en te lang ‘in het rood’. Ontdek hoe je de energiedrain tegengaat en omzet in ‘energy gain’ met de inzichten en ervaring van Paul. Hij bespreekt de cruciale elementen die nodig zijn om het beste uit jezelf te halen.

  Meer info

 • Sven Nys – Winners have a plan

  Sven laat in zijn kaarten kijken en doorloopt zijn rijke carrière. Thema’s als teamwerk, intrinsieke motivatie, focus en drive komen aan bod. Bijzondere aandacht gaat uit naar de bepalende motiverende factoren voor het bereiken van successen en nieuwe uitdagingen.

  Meer info

 • Evi Van Acker - Energy is everything

  Een goede nachtrust, regelmatig bewegen, een gebalanceerd dieet en af en toe een welverdiende pauze zijn de sleutels tot een betere levensstijl. Maar door het dagelijkse leven lopen je goede voornemens vaak in de soep. We vergeten voor onszelf te zorgen. Laat je inspireren en leer hoe je gezonder en energieker kunt leven. Ga aan de slag met wat je oppikt van Evy en stel nieuwe doelen voorop. Nu zul je weten waarom en hoe het wel kan.

  Meer info

 • Evi Van Acker - The Power of Passion

  Inspireer je collega’s om groot te dromen en klein te beginnen. Leer hoe je fouten een springplank vormen naar je doelen. Focus op de reis, niet op de bestemming. Ontdek hoe je verandering omarmt en progressie maakt door anderen te helpen.

  Meer info

 • Evi Van Acker - The truth about food

  Moet we vet- of koolhydraatarm eten? En wat met ‘superfoods’? Het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat jou en je lichaam nu echt ten goede komt. Daarom neemt Evi je mee, terug naar de basics. Laat je onderdompelen in de boeiende voedingswereld.

  Meer info

 • Aagje Vanwalleghem - Resilience

  Aagje put uit haar ervaring als topsporter om mensen te inspireren op weg naar een winnersmentaliteit. Ze deelt de belangrijke do’s-and-don’ts en en toont je welke vaardigheden je nodig hebt om vooruitgang te boeken. Leer meer over mentale veerkracht, het proces van vallen en opstaan, balanceren tussen twijfel en geloof.

  Meer info

 • Evy Gruyaert - Start 2 Run (be)

  In dit seminar benadrukt Evy het belang van beweging. Met haar tips & tricks integreer je perfect voldoende beweging in je dagelijkse routine. Haar methodes zijn praktisch, toegankelijk en voor iedereen toepasbaar.

  Meer info

 • Evy Gruyaert - Hardlopen met Evy (nl)

  In dit seminar benadrukt Evy het belang van beweging. Met haar tips & tricks integreer je perfect voldoende beweging in je dagelijkse routine. Haar methodes zijn praktisch, toegankelijk en voor iedereen toepasbaar.

  Meer info

 • Evy Gruyaert - Yoga met Evy

  In deze (inter)actieve workshop ervaar je de impact van yoga op je lichaam en geest. Je leert de principes van yoga en ontdekt de voordelen voor je fysieke en mentale gezondheid.

  Meer info

 • Anneleen De Lille - Denk gezond, eet gezond

  In deze workshop zie je de basis van een gezond dieet en hoe je dit op een realistische manier doortrekt naar je dagelijkse leven. Je leert ook nieuwe denkpatronen ontwikkelen waarmee je nieuwe gewoonten kweekt, die je voor de rest van je leven zult gebruiken. Dankzij deze workshop wordt kiezen voor gezond eten net zo makkelijk als elke dag je tanden poetsen. Geniet intenser van het leven met een lichaam vol energie. Anneleen De Lille, auteur van het boek ‘Denk gezond, eet gezond’ weet wat te doen.

  Meer info

 • Elke Geraerts – Mentaal kapitaal

  Mentale veerkracht is een belangrijk gegeven op weg naar geluk. Het perfecte tegenmiddel voor stress en burn-out. Met de bestseller ‘Mentaal kapitaal’ leer je dat je door je hersenen te versterken, je veerkracht vergroot. Zo ga je beter om met de stressvolle uitdagingen van onze tijd.

  Meer info

 • Florence Peres - Digital detox

  Digital detox is een methode om technostress te reduceren en meer focus te krijgen. Smartphones worden steeds meer een verlengstuk van onszelf. We checken koortsachtig elke nieuwsupdate, bekijken 24/7 onze mails en Instagram vreet onze aandacht op. Geef je hersenen rust. 

  Meer info

Boek een inspirerende spreker voor jouw event.

Neem contact op
579D69A0 0F00 4397 A55D A5D0D69655Bb