bulletbulletbulletPage 1clipboardfFill 1google-plusShapesocial-linkedinbulletselectFill 1Shapeyoutube

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Workshops / keynotes

0 G0 A4387

Een motiverende presentatie waarin topsportcoach Paul Van Den Bosch eerst een antwoord zoekt op de vraag waarom we moeten bewegen om nadien het “hoe bewegen” en “wat is bewegen” toe te lichten? Of een sportieve presentatie waarin Evy Gruyaert het succes van de Start2Run app uit de doeken doet. Ontdek deze en vele andere workshops en keynotes!

 • Sven Nys - From Bike 2 Business

  Sven Nys geeft een overzicht van zijn carrière, met aandacht voor de factoren die cruciaal en motiverend waren voor de de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen en successen. Thema's als teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid komen aan bod in een verhaal dat rijkelijk geïllustreerd wordt met concrete voorbeelden. 

 • Evy Gruyaert -  Run baby run

  Evy Gruyaert is het gezicht en de stem van sportinitiatief Start2Run / Hardlopen met Evy, met inmiddels meer dan 1 miljoen downloads. Ze werd ook gezicht van Start to bike, Start to fitness, Start to swim en Yoga met Evy. Je kan Evy inschakelen voor een inspirerende sessie waarin ze haar verhaal vertelt over hoe het lopen bij haar begon en ze het succes van de Start2Run app uit de doeken doet. Als alternatief behoort ook een ontspannende yogasessie met yogi Evy tot de mogelijkheden.  

 • Anneleen De Lille - Think healthy, eat healthy

  In deze workshop leer je de basisprincipes van een gezond eetpatroon en hoe je ze op een realistische manier toepast in je dagelijks leven. Je leert ook hoe je een nieuw denkpatroon aan je nieuwe gewoontes koppelt, waardoor je ze met plezier voor de rest van je leven volhoudt. Kiezen voor gezonde voeding wordt dankzij deze workshop even normaal als elke dag je tanden poetsen. Zo kan je genieten van het leven met een lichaam dat bruist van energie. Anneleen De Lille, auteur van het boek Denk Gezond Dieet Gezond, weet raad!

 • Paul Van Den Bosch - Act like a coach

  Paul Van Den Bosch gaat, vanuit een lange carrière als coach van topatleten, in op de succesfactoren van de atleet én van de coach om tot een gezamelijk succes te komen. Talent, belastbaarheid, het stellen van doelen, motivatie, focus op sterke punten, vertrouwen, communicatie en stressbestendigheid: al deze factoren komen aan bod in deze bijdrage. Aan de hand van voorbeelden en anekdotes wordt voortdurend een duidelijke link gelegd naar de coaching in de bedrijfswereld. 

 • Elke Geraerts - Mentaal kapitaal

  Mentale veerkracht is een cruciale factor om gelukkig te zijn. Het vormt het perfecte antigif tegen stress en burn-out. Met de bestseller 'Mentaal Kapitaal' als rode draad leer je dat je door je brein te versterken je veerkracht verhoogt en weerbaarder wordt tegen de stressvolle uitdagingen van deze tijd. 

 • Florence Peres - Digital detox

  Digital detox is een methode voor minder technostress en meer focus. Meer en meer zijn we vergroeid met onze smartphone. We checken koortsachtig elke nieuwsupdate, beantwoorden onze mails 24/7 en instagrammen ons te pletter. Geef je brein vanaf nu meer rust met deze sessie.

 • Frank Fol - Refuel your body

  16 jaar lang, was Frank Fol de chef van een Gault & Millau ster restaurant Sire Pynnock en verkreeg hij als 'de groenten chef' faam in België en daarbuiten. In 2005, gooide hij de chef handdoek in de ring, om andere mensen en organisaties te inspireren. Hij vertrekt hierbij vanuit zijn 5 G's: groeten, goed, gezond, genieten en... goal! 

En verder kenoytes van Dixie Dansecour, Jan De Schepper, Pieter van den Hoogenband, Cedric Dumont, Carl Maes, Gerard Kemkers, Ann De Bisschop, Kim Gevaert, Tia Hellebaut, Charlene Van Snick of een Energy Lab coach of nutrition expert

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276