Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Success stories

De jongste jaren hebben we tienduizenden werknemers ondersteund op weg naar een gezondere en actievere levensstijl. Dit is hoe we te werk gingen.

Beveiligingsfirma G4S waakt over het welzijn van haar werknemers

G4S Belgium, een van de grootste beveiligingsfirma’s van ons land, lanceert het corporate wellbeing programma 'Vitality for You' in samenwerking met Energy Lab.

Derde succesvolle Tour Challenge met maar liefst 1.239.774 verzamelde kilometers

Meer dan 6.600 medewerkers uit 14 bedrijven kropen drie weken lang op hun fiets om samen met hun team de ritten in de echte Tour de France te evenaren.

107 H.Essers collega’s beleven een geweldig Port of Antwerp Triathlon Festival

Op 23 juni stonden 30 directieleden van de logistieke dienstverlener H.Essers aan de start van de Port of Antwerp Triathlon. Hiermee wilde het management aan iedereen het goede voorbeeld geven. Ook 77 andere H.Essers collega’s gingen de challenge aan en kozen voor de kwart triatlon of de Fun Race. Het event was meteen het eerste hoogtepunt van het gloednieuwe wellbeing project Fit2Grow. Een unieke ervaring en een meer dan geslaagde teambuilding!

The Vibe, het wellbeing programma van AG Insurance

AG Insurance lanceert The Vibe, een gezondheids- en welzijnsprogramma in samenwerking met Energy Lab.

USG People schakelt corporate wellbeing programma versnelling hoger

De lancering van het corporate wellbeing programma 2019 werd bij USG People Belgium afgetrapt met de Start 2 Run keynote van Evy Gruyaert voor alle medewerkers.

Hoe Bridgestone haar medewerkers in het Olympisch partnership betrekt

Deze interne activatie van het Olympische Partnership belichaamt de perfecte mix van sponsoring, corporate wellbeing & CSR.

Naar de top met de fitte werknemers van Accenture

Accenture hecht veel belang aan gezonde werknemers die zich goed voelen in hun vel. Een klim naar de top van de Passo Dello Stelvio wordt dé afsluiter van een sportief 2018!

Zo lieten we meer dan duizend werknemers gezonder leven

Hoe zorg je ervoor dat duizenden werknemers van een multinational gezonder in het leven staan? Die uitdaging gingen we samen met Deloitte aan!

Samen met Adecco leggen we de link tussen bewegen en het goede doel

Zwemmen, fietsen en lopen om de jobkansen van jongeren te verbeteren? Yes please! Samen legden we meer dan 4 miljoen kilometer af voor het goede doel.

Een digitale Ronde van Frankrijk rijden samen met alle medewerkers? Wij maakten het mogelijk voor INEOS

Bij INEOS, een van de grootste chemieconcerns ter wereld, brachten we werknemers wereldwijd met elkaar in contact door middel van een gemeenschappelijk beweegproject.

Ontdek hoe we ook in kleinere bedrijven impact creëren

Bij Energy Lab focussen we niet alleen op grote bedrijven, maar ook in kleinere teams kunnen we met enkele gerichte acties een grote impact creëren. Hier lees je hoe we dat bij Biogen deden!

Van eenmalige actie naar traject van meerdere jaren

Wat we bij Energy Lab doen, kan je bedrijfscultuur voorgoed veranderen. Dat bewijzen ze bij Volvo, waar we intussen al jarenlang mee samenwerken!

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276