+ Samen met Adecco leggen we de link tussen bewegen en het goede doel

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Samen met Adecco leggen we de link tussen bewegen en het goede doel

Dominik Baur Db 2017 09 24 4603 Bearbeitet Web

Zwemmen, fietsen en lopen om de jobkansen van jongeren te verbeteren? Yes please! Samen legden we meer dan 4 miljoen kilometer af voor het goede doel.

Met het Win4Youth programma linkt Adecco op een heel krachtige manier hun CSR projecten aan employee engagement. Samen met de collega's bewegen en sporten voor het goede doel, dat is de drijfveer van dit mooie project. 

Meer dan 60% van de medewerkers wereldwijd neemt actief deel aan dit project. Op deze manier is het Adecco Win4Youth project een vast onderdeel geworden van het DNA van deze organisatie. Bovendien worden ook de waarden van Adecco mee opgenomen in dit project: passie, ondernemerschap, teamspirit, en verantwoordelijkheid. Let's go Win4Youth!

Win4Youth heeft een enorme positieve impact op m'n leven gehad. Dankzij de steun van alle collega's heb ik iets verwezenlijkt wat ik nooit voor mogelijk had gehouden, en heb ik bovendien onze goede doelen kunnen ondersteunen. Adam A
  • Swimming
    kilometers
  • Cycling
    kilometers
  • Running
    kilometers
Dominik Baur Db 2017 09 24 1176 Bearbeitet Web

70 Adecco medewerkers uit 35 verschillende landen worden elk jaar geselecteerd als ambassadeur van dit programma. Zij gaan de uitdaging aan om deel te nemen aan een sportief evenement. Dit jaar stond de triatlon van Barcelona op het programma. Samen met peter van het programma, Fabian Cancellara, zijn zij wereldwijd het gezicht van het Adecco Win4Youth programma en verspreiden ze de boodschap overheen de volledige organisatie.

Geniet mee van het Win4Youth 2017 slotevent: de 1/4 triatlon van Barcelona

Fitte medewerkers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Laat je inspireren
Maak Ambassadeurs Van Jouw Medewerkers 1