+ BESIX Group traint voor 20 km van Brussel

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

BESIX Group traint voor 20 km van Brussel

Img 6234

De 20 km van Brussel lopen, startend van nul. Is dat haalbaar? Dat vroegen de 25 ambassadeurs van BESIX Group, de zogenaamde 'flames' en 'devils', zich afgelopen vrijdag (8/12) af. Drie dagen lang werden ze ondergedompeld in de wereld van trainingsprincipes, voedingstips en mentale focus tijdens het kick-off weekend in Energy Lab Eindhoven.

Het weekend werd afgetrapt af met een inspirerend welkomstwoord door HR director Geert Aelbrecht en de Energy Lab coaches. Meteen nadien ging een bootcamp sessie van start, waarin teambuilding en fun centraal stonden.

Aan de hand van conditietesten, bodyscans, looptechniek- en schoenanalyses, keynotes, door onder meer coach Paul Van Den Bosch en mental coach Miet Leijssen van Better Minds at Work, en workshops werden de flames en devils klaargestoomd voor hun ultieme droom. Als apotheose namen ze met succes deel aan de 10 km in de Urban trail van Eindhoven. De weersomstandigheden maakten hun prestatie des te heroïscher.

Het ambassadeursprogramma is onderdeel van het corporate wellbeing programma BESIX Fit dat via online challenges en onsite activaties alle medewerkers over de gehele BESIX Group wil aanspreken. Via het centrale corporate wellbeing platform delen zij hun inspirerende weg naar de 20km van Brussel.

Fitte medewerkers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Laat je inspireren
Maak Ambassadeurs Van Jouw Medewerkers 1