Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Kick-off weekend Energise@Deloitte

24650828 10215378397078835 957188870 O

Deloitte en Energy Lab zijn ervan overtuigd dat het handhaven van een actieve en gezonde levensstijl niet alleen goed is voor het lichaam en de geest, maar ook voor het genereren van een positieve en succesvolle werkomgeving. Vanuit die overtuiging hebben Deloitte en Energy Lab het corporate wellbeing project Energise@Deloitte opgestart.

Een belangrijk onderdeel van dit project is het inspirerende ambassadeurstraject. In het eerste weekend van december 2017 begon de reis die hun leven zal veranderen. De komende 7 maanden zullen 40 Energise@Deloitte-ambassadeurs gecoacht en getraind worden door Energy Lab richting een mythische klim, de Stelvio (Bormio, Italië). In juni 2018 zullen 20 ambassadeurs deze zware col al fietsend veroveren en 20 ambassadeurs zullen op een hoogte van 1700 hoogtemeters een halve marathon lopen.

De aftrap van de ambassadeurs startte op vrijdag 1 december met een motiverend welkomseminar waarin het belang van het integreren van beweging, gezonde eetgewoonten, rust en slaap en het nemen van tijd om te ontspannen werd benadrukt. Tijdens een workshop en gezond dinner kregen de ambassadeurs de kans kennis te maken met hun coaches en de mede-ambassadeurs. Zaterdag 2 december stond volledig in teken van het testen van de fysieke capaciteiten van de ambassadeurs met onder meer conditietesten en DXA bodyscans. Daarnaast werden de ambassadeurs volledig ondergedompeld in de wereld van training, gezonde voeding, fietspositie, juist loopschoeisel en meer, via keynotes, workshops en clinics. Tijdens de standing lunch gaf CEO Piet Vandendriessche een inspirerende speech om de ambassadeurs te motiveren en hen te helpen hun dromen na te jagen en zorg te dragen voor hun meest kostbare bezit, hun eigen lichaam.

Naast de fysieke uitdaging om de Stelvio te veroveren, hebben de ambassadeurs de taak gekregen om de Deloitte-collega's op hun kantoor te inspireren, te betrekken en te activeren om deel te nemen aan het gezondheidsprogramma. Energise@Deloitte wordt naar een hoger niveau getild via een een centrale online HUB van waaruit alle werknemers worden uitgedaagd om meer te bewegen en gezonder te eten. De online uitdagingen en campagnes worden ondersteund met onsite activeringen en uiteraard het ambassadeursprogramma.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276