+ Nieuwe gezondheidscampagne voor gezellige en gezonde feesten

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Nieuwe gezondheidscampagne voor gezellige en gezonde feesten

10 Ways For Healthy Holidays

Je zag of maakte het zelf wel eens mee: tijdens de feestdagen nemen we het wat minder nauw met onze lijn. Dan loert het gevaar dat je Bourgondisch volledig uit de bocht gaat. Een maand gevuld met rijkelijke feestdiners kan je lijstje met gezonde voornemens schaden nog voor je er aan kunt beginnen.

Daarom ontwikkelde Energy Lab haar '10 Ways For Healthy Holidays' campagne. Twee weken voor de start van de eindejaarsvakantie toonden we hoe je de kerstperiode bewust en gezond kunt beleven, zonder in te boeten aan sfeer of warmte.

Feestelijke aankleding

Ons interactieve platform, dat we aanpassen aan de noden van ieder bedrijf, werd kerstelijk aangekleed. Medewerkers kregen praktische tips, namen deel aan leuke quizzen en lazen interessante contentstukken aan de hand van een adventskalender. Iedere werkdag opende een nieuw kalenderdeurtje met handige content om gezellige en gezonde feestdagen te beleven.

Informatie & incentives

6 klanten verwenden hun medewerkers met deze bewustwordingscampagne en meer dan 2.200 mensen namen deel. Voor een klant leidde dat zelfs tot een deelname van bijna 1.000 medewerkers, een van hun meest succesvolle campagnes tot nog toe. De participatiegraad bleef hoog doorheen de campagne doordat deelnemers elke dag een verborgen letter kregen bij het doorlopen van het nieuwe contentstuk. Samen vormden de letters een te raden woord, waarmee je kans maakte op een prijs.

“Ik vond alle challenges vermakelijk. De vele goede tips hebben me echt aan het denken gezet.”

Van het ‘winterproof’ maken van je natuurlijke weerstand en een tikkeltje eettafel-etiquette tot het inperken van je calorie-inname tijdens het feestmenu en de rest eraf te wandelen de ochtend nadien. Hoorde je ooit al van de ‘één op drie’-regel? Neen? Dan is deze campagne zeker nuttig voor je gezonde feestplannen. De campagne past drie van onze vier pijlers toe: beweging, mentale veerkracht en voeding. Samen met de vierde pijler slaap ontwerpen we doelgerichte campagnes die, via een modulair platform, een gezonde en fitte werkomgeving ambieert bij bedrijven.

Voor meer info over Energy Lab en onze corporate wellbeing oplossingen op maat, neem contact op via het contactformulier of bel +32 474 84 18 99.

Fitte medewerkers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Laat je inspireren
Maak Ambassadeurs Van Jouw Medewerkers 1