+ Naar de top met de fitte werknemers van Accenture

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Naar de top met de fitte werknemers van Accenture

Accenture Stelvio

Accenture hecht veel belang aan gezonde werknemers die zich goed voelen in hun vel. Een klim naar de top van de Passo Dello Stelvio wordt dé afsluiter van een sportief 2018!

Accenture is een internationaal consultancy bedrijf dat diensten biedt voor management, technologie en outsourcing. Als bedrijf hechten ze veel belang aan fitte werknemers die zich goed voelen in hun vel. Daarom zag het Fit At Work programma het levenslicht in 2016.

De medewerkers uit de vestigingen in België en Luxemburg worden hierbij gestimuleerd om gezonder te gaan leven. Dit gebeurt aan de hand van voedingstips, trainingsschema’s en activity tracking via een digitaal platform. Geregeld worden er workshops georganiseerd rond gezond eten en de medewerkers krijgen de kans om met hun collega’s deel te nemen aan heel wat sportieve evenementen voor alle niveaus. Vandaag bestaat de Fit At Work community van Accenture uit meer dan 1300 sportieve leden!

Elk Fit At Work jaar wordt afgesloten met een sportieve apotheose in groep. In 2016 en 2017 was dat de Poco Loco Triathlon in Roeselare (bekijk de video) en vorig jaar legden de medewerkers samen 250.000 km af - al zwemmend, fietsend, wandelend en lopend – om geld in te zamelen voor micro-ondernemers wereldwijd.

Ik wil aantonen dat het mogelijk is een drukke job te combineren met sport. Een gezond lichaam en gezonde geest zijn simpelweg noodzakelijk om ook professioneel goed te presteren. Koenraad Schelfaut, Fit At Work Ambassadeur 2018

In 2018 gaan 10 Fit At Work Ambassadeurs (5 vrouwen en 5 mannen) de uitdaging aan om de legendarische Passo Dello Stelvio te beklimmen tijdens Climbing for Life in juni. Ze hebben allen weinig tot geen fietservaring maar zijn vastberaden om hun levensstijl om te gooien om de mythische rit te finishen! Op die manier inspireren ze ook hun andere collega’s om gezonder te gaan leven en te werken aan hun conditie.

Om de uitdaging tot een goed einde te brengen, krijgen de deelnemers persoonlijke coaching en begeleiding van Energy Lab. Ze werden uitvoerig gescreend en ontvingen een voedings- en trainingsplan op maat. Andere sportieve collega’s zullen hen vergezellen en aanmoedigen in de bergen, al dan niet op de fiets. Het wordt sowieso een onvergetelijke teamervaring, daar in Noord-Italië!

Succes aan alle deelnemers én aan hun sportieve collega's!

Photo Credits: http://collthings.co.uk

Fitte medewerkers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Laat je inspireren
Maak Ambassadeurs Van Jouw Medewerkers 1