+ PwC Heroes: van (bijna) zero tot triatlon hero

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

PwC Heroes: van (bijna) zero tot triatlon hero

Pwc Heroes 0177

Ze zijn erin geslaagd! Zes maanden geleden begonnen 30 PwC Heroes dapper aan een avontuur dat hen van een sedentair leven naar een kwart triatlon in Berlare zou brengen op 28 mei 2022. Het merendeel van deze Heroes had weinig of geen ervaring voordat ze aan het ambassadeursprogramma deelnamen en voor de meesten was het handhaven van een gezonde levensstijl het slachtoffer geworden van de druk van het gezinsleven, werk of gewoon te veel 'goed leven'.

Van (bijna) zero tot PwC Hero

Met weinig tot geen ervaring in sport, bewezen deze Heroes dat wat je fysieke conditie ook is, er geen grenzen zijn aan wat je kan bereiken met de juiste ondersteuning en motivatie. PwC investeert voortdurend in zijn medewerkersis en is bijzonder trots om hen de beste versie van zichzelf te zien worden op het werk en in het leven. 

Fit for You

Het PwC Heroes-programma - onderdeel van het ruime Fit for You-initiatief - heeft als doel medewerkers de kans te geven een gezondere en fittere levensstijl aan te nemen via deskundige begeleiding en coaching van Energy Lab. Alles om één zeer uitdagend doel te bereiken: een kwart triatlon voltooien.

"Een gezonde levensstijl, gezin en carrière combineren IS mogelijk bij PwC" Mieke Van Leeuwe, Director PwC

“Een gezonde levensstijl, gezin en carrière combineren IS mogelijk bij PwC", zegt Director en PwC Hero Mieke Van Leeuwe. "Ik geloof sterk in het principe van een gezonde geest in een gezond lichaam. Daarom ben ik trots om bij PwC te werken, waar je de tools krijgt en wordt aangemoedigd om je beste zelf te zijn. Als moeder van kinderen van 12 en 9 jaar en een baby, en als leidinggevende, wou ik een rolmodel zijn voor anderen en laten zien dat het combineren van carrièregroei en een gezond en gelukkig leven mogelijk is."

Pwc Heroes 0370

Kick-off bootcamp

Als eerste stap in hun avontuur brachten de PwC Heroes een weekend door bij Energy Lab in Gent, ze namen er deel aan workshops en trainingen, luisterden naar keynote-presentaties en ondergingen fysieke tests. Ook elkaar leren kennen en teambuilding stonden hoog op de agenda.

Maak ambassadeurs van jouw medewerkers

Meer info
6 Z9 A2760