Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

USG People schakelt corporate wellbeing programma versnelling hoger!

Usg Evy Gruyaert

Evy Gruyaert gaf haar keynote over Start 2 Run voor de werknemers van USG People Belgium, die hun corporate wellbeing programma van 2019 i.v.m. gezondheid op het werk voorstelden.

Pilootproject

USG People, dat in België ongeveer 1300 werknemers heeft, was in 2018 met Energy Lab in zee gegaan voor een pilootproject omtrent gezondheid op het werk. Alle merken van de uitzendgroep (Secretary Plus, Start People, Unique, USG Professionals, USG People Belgium en Solvus) namen hieraan deel.

Niet minder dan 37% van alle werknemers schreef zich op vrijwillige basis in. Tijdens de drie maand durende trial werd in totaal 53.000km aan beweging geregistreerd, gestimuleerd en gemotiveerd door bewegingschallenges en gezondheidsuitdagingen.

Begeleiding door Energy Lab

De editie 2019 werd op dinsdag 19 maart afgetrapt met een keynote van Evy Gruyaert omtrent Start2Run. Dit jaar werden immers 20 werknemers of ambassadeurs geselecteerd om van A tot Z begeleid te worden naar hun allereerste 5km ooit en dit tijdens de AG Antwerp 10 Miles en de Fintro 10km van Luik. Zij zullen de boegbeelden worden van de editie 2019.

20 ambassadeurs van USG People worden begeleid door Energy Lab richting hun allereerste 5km.

Move2Connect platform

Doorheen het jaar zullen thema’s als beweging, voeding, wellbeing (mentale weerbaarheid, work-life balance, slaap,…) via activaties, gamification en inspirationele keynotes van oa. Evi Van Acker en Aagje Vanwalleghem de revue passeren en alle werknemers aanzetten tot een gezondere levensstijl.

Via het Move2Connect platform, de officiële naam van het USG People corporate wellbeing programma, worden per maand eveneens een aantal populaire fiets-, wandel- en loopevenementen van Golazo via het digitaal platform opengesteld waar alle werknemers gratis kunnen aan deelnemen alsook kunnen ze gratis vouchers bekomen voor loopschema’s van de Start2Run app.

Evy Gruyaert Usg People 2

CFO Erik De Cock: “Het momentum gecreëerd door de keynote van Paul Van Den Bosch in 2018 hebben we als organisatie verzilverd door een partnership aan te gaan met Energy Lab. Doel van deze samenwerking is al onze medewerkers die bewuster, gezonder of sportiever willen leven een duwtje in de rug te geven. Daarnaast is één van onze kernwaarden 'closer' wat staat voor dicht bij de kandidaat en de klant staan én als multi-brand organisatie ook dicht bij elkaar staan en daarvoor is samen bewegen een uitstekend middel. Energy Lab is de professionele partner die ons ‘Move 2 Connect’ programma mogelijk maakt.”

Meer info

Voor meer info omtrent Energy Lab en de corporate wellbeing oplossingen op maat van bedrijven, contacteer frederic.schroyens@energylab.be of bel +32 474 84 18 99.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276