+ 10 jaar Energy Lab – van sportlabo tot corporate wellbeing partner

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

10 jaar Energy Lab – van sportlabo tot corporate wellbeing partner

Varia

In de zomer van 2009 zag Energy Lab het levenslicht. Het eerste training- en begeleidingscentrum werd opgericht in Paal, waar ook de hoofdzetel van moederbedrijf Golazo (Bob Verbeeck) gevestigd is.

10 jaar Energy Lab

Topsportcoach Paul Van Den Bosch mocht op 1 juli 2009 de eerste conditietest afnemen. Vandaag kunnen zowel recreatieve als competitieve sporters terecht in de sportlabo’s in Paal, Gent of Rotterdam voor inspanningstesten, gepersonaliseerde training en coaching programma’s, sportmedische keuringen, fietspositionering, analyse van de lichaamssamenstelling en voedingsadvies.

Groei

De voorbije jaren is Energy Lab uitgegroeid tot professionele partner voor het uitbouwen van een geïntegreerd en duurzaam gezondheidsbeleid.

We willen jullie allemaal bedanken voor het vertrouwen en de fantastische challenges, activaties en events die we samen neergezet hebben. Vandaag schrijven 44 Energy Lab collega’s elke dag enthousiast mee aan ons verhaal, en staan ze onze  corporate wellbeing klanten met veel passie, energie en kennis te woord.

Happy & healthy people make great companies.

Op naar de volgende 10 jaar met nieuwe uitdagingen en avonturen. Wij zijn er alvast klaar voor!

10 Jaar Energy Lab

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
B0059674