+ Bereid je voor op de Sofico Gent Marathon op 26 maart 2023

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Bereid je voor op de Sofico Gent Marathon op 26 maart 2023

Testing & Coaching

Deelnemen aan een van de rijzende sterren op het Europese marathontoneel? De Sofico Gent Marathon trekt opnieuw door het historische centrum van Gent. Je kiest uit de een volledige of halve marathon, of geniet van de gezelligheid en animatie tijdens de kortere afstanden van 11 of 5 km. Noteer zondag 26 maart al in jouw agenda!

Na een eerste meer dan geslaagde editie van de Sofico Gent Marathon dwars door de Artveldestad duiken de deelnemers op zondag 26 maart 2023 opnieuw het Gentse stadscentrum in. Het parcours loopt langs de mooiste trekpleisters van Gent én door de Ghelamco Arena, waar zowel de lopers van de marathon als die van de halve marathon passeren. “We hebben een mooi parcours, het meest enthousiaste publiek van het land en – vorig jaar – het grootst aantal deelnemers. Daar willen we verder op inzetten. We doen samen met de Stad Gent een aantal inspanningen om het parcours nog beter te maken. Deze marathon is op een paar jaar tijd zeer populair geworden. De vraag is groot, dus we zijn blij dat we de inschrijvingen kunnen openen”, zegt Greg Broekmans van Golazo sports.

Beleef een sportieve teambuilding

Ga samen een sportieve uitdaging aan en loop met je bedrijf mee op Sofico Gent Marathon! Dé manier om de teamgeest binnen jullie bedrijf te versterken en bij te dragen aan de gezondheid van éénieder.

Bedrijvendorp

Al eens gedacht om je lopers en supporters te verzamelen in een eigen stand in het bedrijvendorp? Alle info vind je hier terug.

Voorbereidingspakket voor bedrijven

Wil je als bedrijf je medewerkers professioneel voorbereiden in de aanloop naar deze sportieve belevenis, dan kan je daarvoor terecht bij onze gecertificeerde coaches in de sportlabo's van Gent, Paal en Leuven. We hebben voor de Sofico Gent Marathon een speciaal voorbereidingspakket uitgewerkt voor groepen vanaf 15 personen :

Dit pakket bestaat uit een conditietest, een bodyscan, een persoonlijk trainingsschema en een online workshop blessurevrij trainen. 

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.

Sofico Ambassadors "Best Us"

Sofico, de hoofdsponsor van de Gent Marathon koos voor het Ambassadeursprogramma van Energy Lab, wat de naam "Best Us" kreeg. Bekijk hier de aftermovie van de geslaagde kick-off van deze Sofico Gent Half Marathon Ambassadors. 

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276