Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Congrestival Forty Two - voor ondernemers die zichzelf en hun bedrijf willen ontwikkelen

Corporate Wellbeing

Forty Two is een 24-uurs 'congrestival' voor ondernemers en bedrijfsleiders met vraagstukken in het kader van groei. Ondernemers die zichzelf, hun bedrijf en financiën positief willen ontwikkelen. En die uiteraard van een goed feestje houden!

Congrestival 'Forty Two'

Forty Two is noch een seminarie, noch een conferentie, noch een festival of retraite. Het is al die dingen en toch ook helemaal niet. Qua programma kan je rekenen op een perfecte balans tussen diepgaande workshops, laid-back momenten, inspirerende keynotes, entertainment en ervaringsuitwisseling met gelijkgestemden. Let op: de plaatsen zijn beperkt. Via de pre-registratie zorg je ervoor dat je als eerste de gelegenheid krijgt om tickets te kopen!

Ontdek hier alle info over het congrestival.

Ga je naar het congrestival? Maak kans op een gratis fysieke testing bij Energy Lab!

Als partner van dit unieke event, selecteert Energy Lab 20 ingeschreven ondernemer-eigenaars (en één journalist) om hen klaar te stomen voor een sportieve uitdaging. Daarvoor nodigen we je uit voor een volledige fysieke screening, bestaande uit een lichaamsanalyse en een conditietest op de loopband. Ontdek hier hoe dat er precies aan toegaat! Hierna ga je niet alleen met een unieke ervaring, maar ook met een specifiek trainingsschema naar huis.

De tests gaan door op donderdag 2 augustus in Energy Lab Paal en zullen een halve dag duren. Je kan hierbij kiezen tussen de voormiddagsessie (10:00 - 13:00) en namiddagsessie (12:00 - 15:00).

Registreer nu

1. Schrijf je hier in voor 'Congrestival Forty Two'.

2. Stel je vóór woensdag 1 augustus via dit inschrijvingsformulier kandidaat voor een fysieke screening bij Energy Lab.  

3. Ben je één van de 20 geselecteerden, dan ontvang je op donderdag 2 augustus alle verdere praktische informatie over de testdag. Veel succes!

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276