Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Energy Lab en Jaswig staan samen sterk

Corporate Wellbeing

Vele bedrijven zitten met een probleem. En daar willen Jaswig en Energy Lab samen iets aan doen! Verschillende studies wijzen uit dat meer beweging op het werk de productiviteit van werknemers verhoogt. Ons werkvermogen wordt immers voor 39 % door onze gezondheid bepaald. De implementatie van deze nieuwe manier van werken is vaak eenvoudiger dan je denkt. Daarom bundelen we onze krachten en komen samen met een aanbod op maat van bedrijven. Want net de combinatie van de juiste tools en gerichte campagnes zorgen voor een echte impact.

The standing Revolution

Jaswig is sinds 2014 de pionier op het gebied van staand werken in Europa en won voor hun producten vorig jaar nog de prestigieuze Henry Van de Velde award. Nick Cornille, CEO : “We geloven heel sterk dat we werknemers gezonder, gelukkiger en productiever kunnen maken. Jaswig is ontstaan vanuit de persoonlijke missie van ons jonge team, en we geloven dat we samen met Energy Lab nog meer mensen kunnen overtuigen en bereiken om mee te doen aan de #standingrevolution”.


“Samen met Jaswig willen we een concrete en tastbare campagne uitwerken die makkelijk binnen een bedrijf kan worden geïmplementeerd. Jaswig heeft knappe producten, wij hebben heel wat ervaring met de implementatie ervan bij bedrijven. Een mooie match dus”.Kristof De Smet, CEO Energy Lab
L1008061

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006752