+ Grootste loopfeest van het land heet voortaan Baloise Antwerp 10 Miles

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Grootste loopfeest van het land heet voortaan Baloise Antwerp 10 Miles

Corporate Wellbeing

Op zondag 23 april 2023 vindt de 36ste editie plaats van wat vanaf nu de Baloise Antwerp 10 Miles heet. Het grootste loopevenement van België is ook de jaarlijkse vaste afspraak voor heel wat bedrijven om samen met hun medewerkers en families letterlijk hun beste beentje voor te zetten.

De verzekeraar Baloise wordt voor minstens drie jaar partner van het grootste loopfeest van Vlaanderen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo én een extra evenement dat de laatste rechte lijn naar de Baloise Antwerp 10 Miles inluidt. 

Over minder dan een maand, op vrijdag 9 december, gaan de inschrijvingen voor de Baloise Antwerp 10 Miles 2023 open.

Baloise Antwerp Park Miles als ideale aanloop

Met de Baloise Antwerp Park Miles krijgt het evenement bovendien al een opwarmertje op zondag 29 januari. Vorig jaar was de eerste editie van wat toen de Park Run heette meteen een succes. Deelnemers lopen er 5, 10 of 21 km in de parken aan de oostkant van de stad. Highlight wordt ongetwijfeld de passage door het Bosuilstadion. Nu maakt het event deel uit van de grotere 10 Miles-familie en is het de ideale aanloop naar de eigenlijke Baloise Antwerp 10 Miles, die twaalf weken later plaatsvindt.

Inschrijven voor de Baloise Antwerp Park Miles kan al vanaf vrijdag 2 december.

Bedrijven

Wil je als bedrijf je medewerkers professioneel voorbereiden in de aanloop naar deze sportieve belevenis, dan kan je daarvoor terecht bij de Wellbeing Consultants en gecertificeerde coaches van Energy Lab.

Uitgebreide testdag met workshops

De medewerkers die zich engageren en willen deelnemen aan de 10 Miles kunnen zich in onze labo’s in Gent, Leuven of Paal voorbereiden tijdens specifieke testdagen. Of je biedt hen boekingsvouchers waarmee ze zelf een afspraak kunnen vastleggen. Een testdag omvat een medische screening, conditietest, volledige analyse van de lichaamssamenstelling door middel van een DEXA-scan en er is een mogelijkheid tot workshops rond training en voeding.

Coaching

Op basis van de metingen stellen onze gediplomeerde Energy Lab coaches trainingszones en adviezen op. Zo bereidden je medewerkers zich optimaal voor om een persoonlijk record te lopen en je bedrijf een gezonde hoogdag te laten beleven.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276