Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Cadeaus waar sporters blij van worden

Beweging

Jij wil je sportieve vriend(in), lopende moeder of wielergekke nonkel dat ruggensteuntje geven om zijn/haar sportieve doelstellingen volledig waar te maken? Ontdek onze verschillende sportieve en gezonde cadeauboxen en help hen de beste en fitste versie van zichzelf te worden.

 • Cadeaubon conditietest fietsen

  Niet enkel topsporters hebben baat bij een goed onderbouwd trainingsschema. Ook als recreant kun je zo makkelijker en efficiënter jouw doel halen. Met een fietstest brengen we jouw conditie in kaart. Jouw testresultaten doorlopen een wetenschappelijke analyse. Daarmee geven we je professioneel advies en een trainingsprogramma op maat waarmee je meteen aan de slag kan.

  Bestel een cadeaubon

 • Cadeaubon conditietest lopen

  Wil jij weten hoe het gesteld is met jouw loopconditie? Of plan je een deelname aan de volgende Antwerp 10 miles? Met onze looptest brengen we jouw conditie in kaart. Zo krijg je als recreatieve loper dezelfde begeleiding als een professioneel topsporter. In vier duidelijke stappen bepalen we je sterke punten en lichten we toe waar je progressie kan maken. Dat krijg je mee in een trainingsprogramma op maat gekoppeld aan gedetailleerd advies.

  Bestel een cadeaubon

 • Cadeaubon sportvoeding

  Om een topprestatie te leveren, moet je goed kunnen trainen. Om de trainingen echter tot een goed einde te kunnen brengen, heb je nood aan de juiste voedingsstoffen. Met de Energy Lab cadeaubox heb je recht op een uitgebreid voedingsconsult bij onze sportvoedingsdeskundige.

  Bestel een cadeaubon

 • Cadeaubon gezonde voeding

  Gezonde voeding is een belangrijke pijler die bijdraagt tot een gezonde leefstijl. Als je je lichaam goed verzorgt en je het alle nodige voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden geeft, zal dit een positief effect hebben op je algemene gezondheid. Deze cadeaubox geeft recht op een uitgebreid voedingsconsult bij de voedingsdeskundige van Energy Lab. 

  Bestel een cadeaubon

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276