Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Septemberactie : Gratis DEXA scan of VO2 max meting bij jouw test

Testing & Coaching

Krijgen jouw doelen voor 2023 stilaan vorm? Wil je weten of je wel goed bezig bent tijdens het sporten of wens je op een meer efficiënte en verantwoorde manier je trainingen aan te pakken? Boek dan in september 2022 een conditietest lopen of fietsen bij Energy Lab in Paal, Leuven of Gent. Dan krijg je bovenop je test een gratis analyse van je lichaamssamenstelling of meten we je maximaal prestatievermogen via een VO2 max meting.

Om te profiteren van deze interessante septemberactie boek je in de maand september een conditietest lopen of fietsen en voeg je gekozen optie toe. In het winkelwagentje gebruik je dan de vouchercode ELSEPTEMBER22. Deze actie is ook geldig voor testen die plaatsvinden na september 2022. 

Conditietest lopen

Niet enkel topsporters hebben nood aan een goed onderbouwd trainingsschema. Ook als recreatieve sporter kan je met een schema op maat makkelijker en efficiënter jouw doel halen. Met deze looptest brengen we jouw conditie in kaart. In vier duidelijke stappen gaan we op zoek naar jouw sterke punten en lichten we toe waar er nog ruimte is voor verbetering.

Profiteer nu van deze actie en boek je conditietest lopen

Conditietest fietsen

Je conditie wordt in kaart gebracht aan de hand van een fietstest. De wetenschappelijke analyse van de resultaten maakt dat we een gedetailleerd advies en trainingsprogramma op maat kunnen leveren waarmee je meteen aan de slag kan.

Profiteer nu van deze actie en boek je conditietest fietsen

Een dexa scan bepaalt je lichaamssamenstelling. Je krijgt inzicht over jouw botdensiteit, gewicht, vetpercentage en vetvrije massa van het totale lichaam en per regio.

Voor de VO2 max bepalen we tijdens de test hoeveel zuurstof je maximaal kan opnemen. Deze VO2 Max wordt uitgedrukt in een absolute en relatieve score (per kg lichaamsgewicht) en is de beste indicator om je cardiovasculaire fitheid te meten.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276