Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Fit & Gezond Pakket

Fit Gezond Pakket

Volg dit unieke persoonlijke gezondheidspakket en word de beste versie van jezelf. Enkel bewegen, gezond eten, juist in- en ontspannen of focussen op haalbare doelen? Het is de combinatie van deze vier elementen die ervoor zorgen dat jij jezelf kan verbeteren.

Volg gedurende 3 maanden ons Fit & Gezond pakket: je wordt begeleid door je persoonlijke Energy Lab-coach en krijgt via een begin- en eindmeting een goed beeld van jouw progressie.

1. Intakegesprek

Jouw doelen, voedingsgewoonten en weekplanning: alle relevante data bundelen we om je optimaal te begeleiden.

2. Lichaamsanalyse 

Met een DEXA scan bepalen we jouw lichaamssamenstelling. Deze scan is de meest precieze en betrouwbare manier om je samenstelling in kaart te brengen. We meten je spiermassa, vet (incl. locatie) en botdichtheid. Ook je metabolisme wordt gemeten: allemaal belangrijk voor persoonlijk advies op maat.

0 G0 A1903
0 G0 A1951

3. Inspanningstest 

We volgen jouw prestaties op de loopband tijdens een inspanningstest. Je conditie meten we via verschillende parameters: hartslag, intensiteit en melkzuurwaarden (lactaat). Je krijgt inzicht in jouw optimale trainingszones. Na afloop volgt de cooling down en een verfrissende douche.

4. Trainingsschema en voedingsadvies

Na je verkwikkende douche geven we je een uitvoerig verslag van de testresultaten en ontvang je je trainingsadviezen. Later die week volgt een gedetailleerd trainingsschema op maat voor 12 weken, dat rekening houdt met je doelstelling en beschikbare tijd.

5. Tussengesprekken met je Energy Lab-coach 

Je gaat aan de slag met je schema en hebt om de drie weken een gesprek met jouw persoonlijke coach. Dit gesprek vindt plaats via Skype of telefoon. Je hoeft niet naar het lab te komen.

6. Evaluatiemoment en tweede scan

Na 3 maanden breng je Energy Lab een nieuw bezoek. Tijdens de afspraak ga je nogmaals door de DEXA scan en meten we opnieuw je spiermassa, vetpercentage en botsterkte. Je ziet wat de afgelopen 3 maanden hebben opgeleverd.


Tip 

Vraag naar de mogelijkheden om een flink deel van de kosten van het Gezond & Fit programma door de zorgverzekeraar vergoed te krijgen!

Word de beste versie van jezelf

Maak een afspraak
Fit Gezond Pakket