+ Getuigenis van een fervente wielertoerist

Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Getuigenis van een fervente wielertoerist

10841776 10205687512256955 5270597799062572879 O

Wim Kempeneers is een van de eerste sporters die bij Energy Lab langskwam. Zo'n vijftien jaar later is hij nog steeds trouwe klant.

“In het begin van de jaren 2000 was er plots sprake van een training center waar op een wetenschappelijk onderbouwde manier gewerkt werd. Niet alleen met topatleten, maar ook met recreanten en fervente wielertoeristen zoals ik.

Mijn interesse was meteen gewekt, waardoor ik waarschijnlijk een van de eerste sporters moet zijn geweest die beroep deed op Wim Van Hoolst van Energy Lab. Hij en z’n team analyseerden mijn lactaattesten met evenveel ernst als ze dat voor echte professionele topatleten deden, waarna ik trainingsschema’s kreeg en ik driemaandelijks getest werd om mijn progressie te meten.

Doorheen de jaren werden de testen verfijnd en de schema’s aangepast aan de hand van de nieuwste inzichten rond o.a. trainingsbelasting. Tot op heden kan ik steeds een beroep doen op Wim, ondanks het feit dat hij met alle jaren ervaring ondertussen verschillende professionele atleten begeleid en er in principe weinig tijd rest om aan de wielertoerist die ik mezelf blijf noemen te besteden.

Na verloop van tijd krijg je ook echt een band met je begeleider, die samen met jou naar een groter doel toeleeft."

Op mijn 52ste hoop ik nog vele jaren in goede gezondheid mijn passie te kunnen beleven, cyclo’s te kunnen rijden in binnen- en buitenland en dit onder begeleiding van Energy Lab.”

Klaar om het beste uit jezelf te halen?

Zo helpen we jou
L1006276