Energy Lab gebruikt cookies om je surfervaring op deze site gemakkelijker te maken (taal,...). 

Menu

Ontdek de Energy Lab webshop

Wil je een sportieve vriend, kennis of familielid verrassen met een origineel en fijn geschenk? Grijp de kans om hem/haar een unieke (sportieve) ervaring te laten beleven. Ontdek onze verschillende cadeaubonnen en -boxen, verkrijgbaar in de webshop.

Cadeaubon: conditietest fietsen - conditietest lopen

Niet enkel topsporters hebben nood aan een goed onderbouwd trainingsschema. Ook als recreatieve sporter kan je zo makkelijker en efficiënter jouw doel halen. Met een loop- of fietstest brengen we jouw conditie in kaart. In vier duidelijke stappen gaan we op zoek naar je sterke punten en lichten we toe waar er nog ruimte is voor  verbetering. De wetenschappelijke analyse van de testresultaten zorgt ervoor dat we een gedetailleerd advies en trainingsprogramma op maat kunnen leveren waarmee je meteen aan de slag kan.

Ontdek de cadeaubonnen fietsen en lopen hier.

Energy Lab Cadeaubon Conditietest Lopen

Cadeaubox: sportvoeding - gezonde voeding

Cadeaubox sportvoeding

Om betere prestaties te leveren, is training een belangrijke factor. Om de trainingen echter tot een goed einde te kunnen brengen, heeft elke sporter nood aan voldoende voedingsstoffen. Deze cadeaubox geeft recht op een uitgebreid voedingsconsult bij de sportvoedingsdeskundige van Energy Lab. 

Ontdek de kadobox hier.

Cadeaubox gezonde voeding

Gezonde voeding is een belangrijke pijler die bijdraagt tot een gezonde leefstijl. Als je je lichaam goed verzorgt en je het alle nodige voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden geeft, zal dit een positief effect hebben op je algemene gezondheid. Deze cadeaubox geeft recht op een uitgebreid voedingsconsult bij de voedingsdeskundige van Energy Lab. 

Ontdek de kadobox hier.

Sportvoedingsadvies Bon
Voedingsadvies Bon

Cadeaubox: perfect op je fiets

De correcte positie op de fiets wordt door tal van factoren bepaald en vereist een multidisciplinaire aanpak. De fiets moet aangepast worden aan de renner en niet omgekeerd. Ieder individu heeft andere afmetingen, andere verhoudingen en andere anatomische structuren. Binnen Energy Lab beschikken we daarom over een state-of-the-art fietspositioneringslabo. 

Ontdek de kadobox hier.

Fietspositionering Bon

Waardebonnen € 75-300 

Wil je een sportieveling een origineel kado geven? Geef hem of haar dan een kortingsbon voor een test bij Energy Lab! Volgende waardebonnen zijn beschikbaar: € 75, € 100€ 150 en 300.

Cadeaubon Back

Voucher 'Start 2 Run met Evy' (BE) - 'Hardlopen met Evy' (NL)

Start 2 Run met Evy (BE) / Hardlopen met Evy (NL) is jouw persoonlijke coach en looppartner op je smartphone. Train op je favoriete muziek en laat je persoonlijk begeleiden en motiveren door Evy Gruyaert tijdens de trainingen. In deze app kan je zowel terecht voor schema’s die je klaarstomen voor je eerste 5km als voor meer gevorderde trainingschema’s. Succes gegarandeerd! 

Ontdek de vouchers: Start 2 Run met Evy (BE) / Hardlopen met Evy (NL).

Start2Run Harlopen Met Evy

Starterspakket 'Yoga met Evy'

Tijd voor yoga! Beoefen 'Yoga met Evy' waar en wanneer jij wil. Evy is jouw persoonlijke coach en yogapartner op je smartphone.

Reserveer jouw 'Yoga met Evy' starterspakket met een yogamatje, een yogablok en een voucher die recht geeft op een Yoga met Evy lespakket naar keuze. Download gratis de 'Yoga met Evy' app in de Google Play Store of iTunes store. 

Ontdek het starterspakket hier.

Yoga Met Evy Starterspakket

Voucher MyEnergyLab

Met deze vouchercode kan je een MyEnergyLab trainingsschema aanmaken voor jouw sportieve uitdaging. De vouchercode wordt geleverd met een unieke kick some ass saver. Ontdek meer over MyEnergyLab op www.myenergylab.net

De voucher kan je hier aankopen.

Benieuwd wat Energy Lab voor jou kan doen?

Neem contact op
L1006276