Client cases

De jongste jaren hebben we tienduizenden werknemers ondersteund op weg naar een gezondere en actievere levensstijl. Dit is hoe we te werk gingen.

Een succesverhaal met ING België

Het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen, dat is de missie van Energy Lab. In plaats van ons te richten op één aspect van mentale of fysieke gezondheid, streven we ernaar een breder beeld te hebben van wat nodig is om gezond te zijn. Door samen te werken met organisaties kunnen we op significante en blijvende wijze het algemene welzijn van werknemers verbeteren. Niets illustreert dit beter dan ons uniek partnership met ING, waarbij we het gezondheids- en welzijnsniveau van hun werknemers samen verbeteren.


5 jaar positieve en duurzame verandering op de werkvloer: Impact maken met de Ageas Group

Energy Lab streeft ernaar om de energie van mensen te optimaliseren. Alleen al door het beheer van je energie te verbeteren, kan je jouw productiviteit merkbaar verhogen. Dat is precies wat de Ageas Group heeft gedaan voor hun werknemers. Onze samenwerking toont de ongelooflijke stappen die we zetten richting een beter welzijn. Het bewijs dat gezondheid voorop zetten een belangrijke keuze is, zowel voor het bedrijf als de werknemers.

Een olympische uitdaging met olympische resultaten - Welzijn breekt records bij Bridgestone

Het mantra bij Bridgestone luidt “Safety First, Show Care and Stay Connected”. Als je zo’n nadruk legt op de gezondheid en het welzijn van je werknemers, dan resoneert dat direct met de kernwaarden van Energy Lab. Wij geloven in mensen op de eerste plaats zetten en zorgen dat ze optimaal kunnen presteren in elke situatie. Een waardevolle samenwerking was dan ook snel een feit.

Welzijn en duurzaamheid verbinden in de bedrijfscultuur - Het inspirerende verhaal van TVH

Een kleine 10 jaar geleden besloot TVH, een grote multinational, dat het bevorderen van een gezonde levensstijl voor hun werknemers de weg vooruit was. Een strategie die ze onlangs nog meer kracht hebben bijgezet door een Employee Happiness Advisor aan te stellen, én door er een duurzame incentive aan toe te voegen. Wij bij Energy Lab maken graag deel uit van zo’n inspirerende welzijnsvisie.

Zo lieten we meer dan duizend werknemers gezonder leven

Hoe zorg je ervoor dat duizenden werknemers van een multinational gezonder in het leven staan? Die uitdaging gingen we samen met Deloitte aan!

Bronzen medaille in de categorie 'Employee Engagement' voor Energy@Adecco op Belgian Sponsorship Awards

Energy@Adecco stelt dat duurzame productiviteit gebaseerd is op een optimale balans tussen persoonlijke levenskwaliteit en effectiviteit op het werk. Via het globale CSR project Win4Youth moedigt het zowel werknemers, klanten als uitzendkrachten aan om te bewegen. Dit programma bestaat uit een online platform met activity trackers, deelname aan sportevents, Win4Youth ambassadeurs en activaties op de werkvloer en wordt begeleid door Energy Lab. Op 22 maart 2018 werd The Adecco Group op het Belgische Sponsorship Forum voor dit unieke project beloond met een bronzen medaille in de categorie ‘Employee Engagement’.

Fitte medewerkers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Laat je inspireren
Top