Client cases

De jongste jaren hebben we tienduizenden werknemers ondersteund op weg naar een gezondere en actievere levensstijl. Dit is hoe we te werk gingen.

Een succesverhaal met ING

Het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen, dat is de missie van Energy Lab. In plaats van ons te richten op één aspect van mentale of fysieke gezondheid, streven we ernaar een breder beeld te hebben van wat nodig is om gezond te zijn. Door samen te werken met organisaties kunnen we op significante en blijvende wijze het algemene welzijn van werknemers verbeteren. Niets illustreert dit beter dan onze succesvolle partnership met ING, waarbij we het gezondheids- en welzijnsniveau van hun werknemers samen verbeteren.


Zo lieten we meer dan duizend werknemers gezonder leven

Hoe zorg je ervoor dat duizenden werknemers van een multinational gezonder in het leven staan? Die uitdaging gingen we samen met Deloitte aan!

Bronzen medaille in de categorie 'Employee Engagement' voor Energy@Adecco op Belgian Sponsorship Awards

Energy@Adecco stelt dat duurzame productiviteit gebaseerd is op een optimale balans tussen persoonlijke levenskwaliteit en effectiviteit op het werk. Via het globale CSR project Win4Youth moedigt het zowel werknemers, klanten als uitzendkrachten aan om te bewegen. Dit programma bestaat uit een online platform met activity trackers, deelname aan sportevents, Win4Youth ambassadeurs en activaties op de werkvloer en wordt begeleid door Energy Lab. Op 22 maart 2018 werd The Adecco Group op het Belgische Sponsorship Forum voor dit unieke project beloond met een bronzen medaille in de categorie ‘Employee Engagement’.

Fitte medewerkers zijn het kloppend hart van je bedrijf

Laat je inspireren
Top